Forum » Pomoč in nasveti » Pomoč pri dual channelu
Pomoč pri dual channelu
Ingemar ::
lepo pozdravljeni,
Nabavil sem si 2x1gb rama Patriot ddr400mhz pc3200. Zanima pa me, kje se vidi ali mi delujeta v dual channelu ali ne. Matična plošča je DFI UT sli-d 939 in ali je treba to posebej naštimat v biosih. Rame pa sem dal v drugi in četrti slot (v prvem in tretjem mi ne dela, se ustavi pri testu strojne opreme-une 4 lučke na plati).
Upam, da mi boste znali pomagati. za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem.
LP
Nabavil sem si 2x1gb rama Patriot ddr400mhz pc3200. Zanima pa me, kje se vidi ali mi delujeta v dual channelu ali ne. Matična plošča je DFI UT sli-d 939 in ali je treba to posebej naštimat v biosih. Rame pa sem dal v drugi in četrti slot (v prvem in tretjem mi ne dela, se ustavi pri testu strojne opreme-une 4 lučke na plati).
Upam, da mi boste znali pomagati. za pomoč se vam že v naprej zahvaljujem.
LP
tvich ::
Vidi se v biosu, vendar bo najlažje če potegneš dol cpu-z in pogledaš pod jezičkom memory, kjer ti lepo napiše kako ti teče spomin.
lp
lp
And AC said, ''LET THERE BE LIGHT!''
And there was light--
And there was light--
Ingemar ::
No cpu-z mi pokaže, da deluje v dual channelu, sem pa tudi preveru v biosih, kjer mi tudi piše, da deluje v dual channnelu.
Najlepša hvala za pomoč.
LP
Najlepša hvala za pomoč.
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Triple Channel pri DDR3 - Kako je sedaj s temu?Oddelek: Strojna oprema | 1955 (1218) | stekar89 |
» | Zakaj rač. šteka v igricahOddelek: Strojna oprema | 1800 (1162) | g. Oden |
» | RAM povzroča "zrušitve sistema"!Oddelek: Strojna oprema | 1855 (1568) | Pyr0Beast |
» | RAM-katera je boljša kombinacija...?Oddelek: Strojna oprema | 1424 (1359) | mihajlo carr |
» | Prosim za ocenitev kište.Oddelek: Strojna oprema | 2021 (1546) | xabre |