Forum » Pomoč in nasveti » drivers na Win x64
drivers na Win x64
masterpsi ::
Kupu sm prenosnik in ker ima 64bitni procesor naložim gor 64bitne Win XP in ko pride v windowse imam 1kup težav z driverji. Za grafično kartico ne dobim pravih driverjev. Javi mi "setup detected that operationg system in use not Windows XP. Thsi setup program and its associated drivers are designed to run inly on Windows XP. The installation will be terminated."
ok pol naložim original driverje na original CDju ...isto. Grem na stran od asusa, poberem dol driverje .. isto. WTF? Ok brišem dol WinXP x64, naložim obične 32bitne in mi naredi pri instalaciji že takoj na začetku neko napako. A je spraskan CD al se ne da naložit 32bitnih WinXP na tak prenosnik. Prenosnik je Asus A6km. Kaj nardit? Isto je z driverji za modem, mrežo,.. edino zvok mi je uspelo zrihtat.
LP
ok pol naložim original driverje na original CDju ...isto. Grem na stran od asusa, poberem dol driverje .. isto. WTF? Ok brišem dol WinXP x64, naložim obične 32bitne in mi naredi pri instalaciji že takoj na začetku neko napako. A je spraskan CD al se ne da naložit 32bitnih WinXP na tak prenosnik. Prenosnik je Asus A6km. Kaj nardit? Isto je z driverji za modem, mrežo,.. edino zvok mi je uspelo zrihtat.
LP
amm cd pravkar kopiram. Tisto citirano napako javijo driverji. Ko zaženem exe file jih odpakira v C:\nvidia\win2kxp .... itd. in zažene. nato se odpre okno in napiše kar je v citatu zgoraj. Kaj javi WinXP 32bitni pa na žalost nisem zapisal. No zdej sm probu 4 različne driverje in ne delajo, tk da bom probal dat še 1x gor 32bitne win xp.
LP
LP
ok zdej bi lahko preimenoval temo v
zakaj noče instalirat 32bitnih win na prenosnik k ima turion 64
med instalacijo javi napako:
"an error has been encountered that prevents Setup from continuing.
One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed
Incorrect function.
Press OK To view Setup log file"
no pol v log falju piše
"Error:
Installation Failed: E:\I386\asms. Errir Message: Incorrect function.
Fatal error:
One of the components that windows needs to continue setup could not be installed.
Incorrect function.
hmm ... original win xp sp2 32bitni na dobrem čistem CDju. To napako javi takoj ko začne instalacijo. V "dosu" skopira tiste nujne datoteke, pol pa ta napaka.
help.
LP
zakaj noče instalirat 32bitnih win na prenosnik k ima turion 64
med instalacijo javi napako:
"an error has been encountered that prevents Setup from continuing.
One of the components that Windows needs to continue setup could not be installed
Incorrect function.
Press OK To view Setup log file"
no pol v log falju piše
"Error:
Installation Failed: E:\I386\asms. Errir Message: Incorrect function.
Fatal error:
One of the components that windows needs to continue setup could not be installed.
Incorrect function.
hmm ... original win xp sp2 32bitni na dobrem čistem CDju. To napako javi takoj ko začne instalacijo. V "dosu" skopira tiste nujne datoteke, pol pa ta napaka.
help.
LP
ok sm rešu napako. CD ni znal prebrat računalnik med instalacijo. Tk da sm dal notr drug CD in dokončal instalacijo z drugim PCjem. Zdej mam 32bitne windowse pa vse laufa gor .. sam tko .. report če bo mel še kdo isto napako.
LP
LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Inštaliranje XPOddelek: Pomoč in nasveti | 610 (493) | fosil |
» | micro xp sp3Oddelek: Operacijski sistemi | 2405 (1827) | karafeka |
» | Ne morem instalirat XPjevOddelek: Operacijski sistemi | 1037 (942) | tecumseh |
» | Windows XP setup!Oddelek: Programska oprema | 1037 (839) | CaqKa |
» | win xp problem ob instalacijiOddelek: Operacijski sistemi | 1501 (1218) | Ahiles |