Forum » Pomoč in nasveti » Kako sprmeniti gumb start - menuja
Kako sprmeniti gumb start - menuja
Anze92 ::
Imam dve vprašanji:
1. Ali je naičn,da se spremeni gumb start-menuja,npr. tako da bi bil tisti krogec,kot je pri Visti?
2.Ali se da spremeniti tisto sliko v start-menuju (če imaš klasičen start menu) na kateri je napisano
Windows xp professional-(če sploh je to slika)
Lp in Hvala za Pomoč!
1. Ali je naičn,da se spremeni gumb start-menuja,npr. tako da bi bil tisti krogec,kot je pri Visti?
2.Ali se da spremeniti tisto sliko v start-menuju (če imaš klasičen start menu) na kateri je napisano
Windows xp professional-(če sploh je to slika)
Lp in Hvala za Pomoč!
Good Guy ::
1.rabiš preobleko ali temo za win xp
2. pomoje ne
2. pomoje ne
http://goo.gl/7ItKpU
Naj računalnik dela za vas^^
Naj računalnik dela za vas^^
StratOS ::
1.Če te krogec in ostali "dodatki/polepšave" viste pritegnejo :
Vista Transformation Pack 6 final.
2. Vse se da če se hoče, le resource manipulacija.
Za več info tukaj.
Vista Transformation Pack 6 final.
2. Vse se da če se hoče, le resource manipulacija.
Za več info tukaj.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
Anze92 ::
Ko sem probal z resource manipulacijo(Resource Hackerjem) se mi je skoraj sesul sistem(ni bilo gumba start,explorer ni deloval pravilno).Ko sem z TuneUp Utilities 2007 spremenil temo na navadno(prej sem imel eno like vista)se je sistem povrnil v stanje da se je vsaj kaj dalo narediti.
Ko sem probal Vista Transformation Pack 6 sem bil presenečen nad rezultatom-vse tako kot sem si zamislil.Le Sidebar ne deluje pravilno.Ko se pojavi okno,ki te sprašuje če določena kompnenta sidebar-a deluje,sidebar zmrzne.Še ugotavljam vzrok.Ampak važno da so ostale svari vsaj približno enake kot pri visti.
Ko sem probal Vista Transformation Pack 6 sem bil presenečen nad rezultatom-vse tako kot sem si zamislil.Le Sidebar ne deluje pravilno.Ko se pojavi okno,ki te sprašuje če določena kompnenta sidebar-a deluje,sidebar zmrzne.Še ugotavljam vzrok.Ampak važno da so ostale svari vsaj približno enake kot pri visti.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista transform packOddelek: Operacijski sistemi | 1227 (1013) | RejZoR |
⊘ | finteOddelek: Operacijski sistemi | 925 (925) | OmegaBlue |
» | Spremeniti izgled XPjev!?Oddelek: Operacijski sistemi | 1364 (1068) | 'FireSTORM' |
» | kako se naštima to v XP windows??Oddelek: Operacijski sistemi | 1207 (1097) | ta_pravi |
» | Problem z Gigabyte 7600gs na agp vodiluOddelek: Strojna oprema | 1623 (1199) | Shegevara |