Forum » Strojna oprema » Nadgradnja - sata disk in rami
Nadgradnja - sata disk in rami
surfy ::
Imam matično Abit NF7-s in Maxtor 120 GB disk.
Zanima me ali lahko kupim SATA II disk - ga matična podpira? Pri matični piše samo, da podpira SATA, vendar takrat gotovo SATA II še ni bil poznan.
Zanima me tudi ali je potrebno pri ramih paziti, da so vsi enaki - npr. vsi PC 2700 ali PC 3200 ali pa lahko uporabim različne?
Hvala.
Zanima me ali lahko kupim SATA II disk - ga matična podpira? Pri matični piše samo, da podpira SATA, vendar takrat gotovo SATA II še ni bil poznan.
Zanima me tudi ali je potrebno pri ramih paziti, da so vsi enaki - npr. vsi PC 2700 ali PC 3200 ali pa lahko uporabim različne?
Hvala.
>>><<< ::
Lahko kupiš SATA 2 disk, vendar bo deloval na hitosti Sata 1. Za ram je isto tak, vsi bodo delali na frekvenci najpočasnejšega.
ATI cards are like buses... They're huge, red and have bad drivers.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trdi disk SATA, SATA2Oddelek: Pomoč in nasveti | 9824 (4137) | SuperVeloce |
» | Malo pomoči glede PC za 1500€-1800€---lahko tudi manjOddelek: Kaj kupiti | 1816 (1816) | Pinzl |
» | nakup komponent osebnega računalnikaOddelek: Kaj kupiti | 3160 (2625) | xpolhecx |
» | Ali gre priklopit SATA II disk na ploščo Asus P4C800-Deluxe?? pomoč prosim...+ Še neOddelek: Strojna oprema | 2735 (2407) | muzičar |
» | Serial ATA 2Oddelek: Strojna oprema | 1946 (1542) | OChack |