Forum » Loža » Najboljsa .si stran
Najboljsa .si stran
Immz ::
Gledamo izgled in informativnost, brez compjuter, kjer je itak slo-tech edina pametna.
Jaz dam svoj glas www.peugeot.si.
Jaz dam svoj glas www.peugeot.si.
- spremenil: Immz ()
Tomi ::
Glede na uporabnost je dobra ta stran, glede na izgled in uporabnost pa 24ur. Čeprav ful dobrih strani pri nas skoraj ni..
metrodusa.blogspot.com
Elemen_T ::
Kralj ::
Po mojem mnenju je dost uporabna (se posebi za computerase) ZRSSS.
Was the last of the G's, kicked the shit to make the white men bleed.
Rott-von-weiler ::
slo-tech pri nas res nima konkurence je pa tud tobra stran tisti hardforum al kak se mu
luni ::
pa ce je reko Immz da slotech ne steje :)
hm jaz kr ne vem... najboljsa .si stran? poleg slotecha mi je res najbolj vsec se mobisux, ampak itak da ne glede izgleda
hm jaz kr ne vem... najboljsa .si stran? poleg slotecha mi je res najbolj vsec se mobisux, ampak itak da ne glede izgleda
Artificial Intelligentia
Misty ::
Elemen_T: mobisux je .nu
Kar se pa strani tiče: mobisux - ma takoj za Slo-Techom največ uporabnih informacij.
Kar se pa strani tiče: mobisux - ma takoj za Slo-Techom največ uporabnih informacij.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Najhitrejši brskalnik je ... Opera! (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13544 (3160) | BigWhale |
» | IE še vedno izgublja, Chrome pridobivaOddelek: Novice / Brskalniki | 12900 (10618) | dux |
» | Hramba podatkov na zunanji medij za iPad (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 14709 (13163) | sirotka |
⊘ | PC-Freaks.netOddelek: Izdelava spletišč | 1728 (1412) | tejo |
» | Izdelovanje pejgov (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 4093 (3596) | darh |