Forum » Pomoč in nasveti » Hp 6125 nastavitve za baterijo
Hp 6125 nastavitve za baterijo
albert69 ::
Zdravo kaj mi kdo zna povedat kako naj naredim na mojem laptopu da mi zopet polne baterijo.?Do zdaj sem jo imel zunaj ker so mi svetovali da ko delam doma naj jo nimam priklopljeno zaradi večje dobe.
hvala
hvala
epona ::
Si jo dal nazaj zravn pa ti noče polnit? Zanimivo.
Kolko cajta si jo pa mel stran?
Jez jo tud včasih stran vzamem za nekaj cajta pa mi polej zmer, ko jo dam nazaj začne prec polnit.
Kolko cajta si jo pa mel stran?
Jez jo tud včasih stran vzamem za nekaj cajta pa mi polej zmer, ko jo dam nazaj začne prec polnit.
Thomas - ovca transhumanizma.
zk_eu ::
emm jst če laptopa prižgem ko je že priklopljen na izmenično napajanje oz ne na baterijo mi baterije tud ne polni. Polnit mi jo začne šele ko ga izklopim iz elektrike, tako da začne uporabljati baterijo, pol pa nazaj vklopim in začne polnit.
zk_eu ::
sej a nimajo HP-ji naret, da zarad daljše dobe baterije,ko ga uporabljaš na adapter, tok ne teče skozi baterijo.(pri tem se baterija sploh ne uporablja-poenostavljeno).
Tako da ti ni treba baterije odstranjevat.
Tako da ti ni treba baterije odstranjevat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | prenosnik - kako polniti baterijo?Oddelek: Pomoč in nasveti | 15368 (2138) | sh00ter92 |
» | Še o težavah z novim iPadom (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 34469 (27920) | Owe- |
» | Kako ravnati z litij-ionskimi baterijami (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 21876 (18503) | MrStein |
» | Prenosnik kot stacionar,baterija notr Yes or No ?Oddelek: Strojna oprema | 3807 (2776) | Pyr0Beast |
» | Li-Ion vs. Li-Poly (strani: 1 2 )Oddelek: Znanost in tehnologija | 14340 (12905) | Pyr0Beast |