Forum » Pomoč in nasveti » Težava z integrirano mrežno kartico realtek RTL 8110SC
Težava z integrirano mrežno kartico realtek RTL 8110SC
Jerich ::
PO odpravi težav z dvd-rw-jem sem se srečal z novo težavo. Integrirana mrežna kartica na matični (Biostar 965PT) sicer deluje, ko instaliram driverje, vendar ko se poskušam povezati na internet enostavno ne gre. Vpisal sem se potrebne podatke kar se tiče ip-jev itd. in mi tudi piše, da je računalnik zdaj povezan v omrežje, vendar ko poskušam dostopati do kakšne spletne strani to ni mogoče.
Nato sem poskušal vzpostaviti dostop do interneta preko mrežne kartice na PCI vodilu in stvar deluje normalno. Vseeno bi pa rad izkoristil integrirano mrežno, da bi si s tem privarčeval PCI slot.
Prosim torej za pomoč.
Nato sem poskušal vzpostaviti dostop do interneta preko mrežne kartice na PCI vodilu in stvar deluje normalno. Vseeno bi pa rad izkoristil integrirano mrežno, da bi si s tem privarčeval PCI slot.
Prosim torej za pomoč.
Tr0n ::
Preveri se 1x TCP/IP nastavitve na integrirani mrezni, daj repair in se 1x probaj. Verjetno gre samo za kaksno napacno nastavitev.
Jerich ::
Nastavitve sem preveril večkrat in tudi repair sem poskušal pa nič ne pomaga . Bom pa poskusil še
slednjo stvar.
slednjo stvar.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | integrirana mrezna karticaOddelek: Pomoč in nasveti | 1286 (1141) | BorutK-73 |
» | Naenkrat mrknil internet prek mrežne!Oddelek: Omrežja in internet | 1664 (1238) | krneki007 |
» | mrežna karticaOddelek: Omrežja in internet | 2294 (2036) | simon5029 |
» | Kablski internet, težave, prosim za pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1106 (1008) | Nocko |
» | Win XP ---> Win XP mrežaOddelek: Pomoč in nasveti | 1189 (1035) | urosh |