Forum » Loža » sladki greh
sladki greh
Ethical ::
Včeraj, 10.2.07, je od moje bejbe mtka mela roj. dan. Na srečo , mam bejbo, ki rada peče vse živo.
Na sliki je nekaj kar bi rad "delil" z Vami. he, zgoraj po robu je viden makov peciv, res ni bolsga , na sredni mamo polnjene skoljkice z orehovim polnilom in po spredaj jabucno pecivo, in kot vidte en manka. Mogu sm testirat ce je dobr:D, in JE!.
Mate vi tud kake mame, stare mame, tete, k vas tko crklajo z sladkimi stvarmi?
lp, E.
Na sliki je nekaj kar bi rad "delil" z Vami. he, zgoraj po robu je viden makov peciv, res ni bolsga , na sredni mamo polnjene skoljkice z orehovim polnilom in po spredaj jabucno pecivo, in kot vidte en manka. Mogu sm testirat ce je dobr:D, in JE!.
Mate vi tud kake mame, stare mame, tete, k vas tko crklajo z sladkimi stvarmi?
lp, E.
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
- zavaroval slike: OmegaBlue ()
koyotee ::
no comment
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Steinkauz ::
Eh če mamo za čokolado temo, je lahko pa tut ta
Drugač pa TIRAMISU FTW!(čeprov nč ne pečeš )
Drugač pa TIRAMISU FTW!(čeprov nč ne pečeš )
Ethical ::
ne morejo biti sam računalniške teme, vsacga pomal
Unigraphic NX4, ME10.45 powered by AMD Opteron 165 DC, GPU X1900XT-R580
Jackal ::
Ok... če si že delamo "lušte", potem morem pristavit svoj piskrček
Tole je pecivo, ki gaje mama spekla, ko je imel ata abrahama. Vse domače.
Na krožnikih v srednji vrsti - šahovnica (dvobarven biskvit namazan s kremo in zavit v oblate), navadna potica, potratna potica
Na krožnikih v spodnji vrsti - razni keksi (linške oči, kifeljčki), neko pecivo z rozinami, srbska pita in kdove kaj vse še...
Tole je pecivo, ki gaje mama spekla, ko je imel ata abrahama. Vse domače.
Na krožnikih v srednji vrsti - šahovnica (dvobarven biskvit namazan s kremo in zavit v oblate), navadna potica, potratna potica
Na krožnikih v spodnji vrsti - razni keksi (linške oči, kifeljčki), neko pecivo z rozinami, srbska pita in kdove kaj vse še...
Walking the way is something completely different than imagining the way.
NiMH ::
Imam babico ki peče vsega boga...Od tort do potic do takšnih in drugaćnih sladic Upam da zaj kaj dela
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
sidd ::
Jaz pa mam k sreči teto, ki peče vsega boga. In NI GA čez domače pecivo....Drugače pa foter dobre krofe naredi... hvala bogi da je zajle pust. Njam. In hudiča da grete človeku lušte delat z to temo.
In ja, tiramisu FTW!
aja, pa prvo sem mislil da bo to tema o tekoči čokoladi sladki greh. Zelo uporabna pri igrci flaša resnice.....
pa lp
In ja, tiramisu FTW!
aja, pa prvo sem mislil da bo to tema o tekoči čokoladi sladki greh. Zelo uporabna pri igrci flaša resnice.....
pa lp
no idea for signature
signed
I
signed
I
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: sidd ()
SkIDiver ::
Jaz je ne nucam. Spečem sam čeprav mi sladke dobrote ne gredo tako od rok ampak, če se potrudim se dobro sladkamo
whatever ::
Jackal: Respect! Sem si dal sliko za ozadje.
Veliko jih je notri, še več jih je pa zunaj.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Bilijarde v šole! - Ivan Kramberger
Abnormal behaviour of abnormal brain makes me normal.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tudi rum je lahko odlična pijača (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 41582 (2254) | gruntfürmich |
» | Slovenska tradicionalna hrana (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 23052 (21401) | ales85 |
» | Čiščenje jeterOddelek: Loža | 10880 (9838) | tx-z |
» | Tega pa ne bom pojedel! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 20362 (15347) | Gavran |
» | Recepti in slike tega, kar so ustvarile vaše roke in domišljija :)Oddelek: Sedem umetnosti | 13993 (10084) | St@jler |