» »

na skyp-u mi ne dela webcam

na skyp-u mi ne dela webcam

al2007 ::

Preizkusil sem ze dve kameri-Genius Look 312P in Logitech QuickCam Chat.
Pri Genius kameri-ko ga zazenem, original program "freezne"-prikaze se "skin" a ni mozno uporabiti nobene funkcije.Programa potem ni mogoce ugasniti,niti z Task Manager-tudi ta "freezne".Windowsi po instalaciji javijo da je kamera pripravljena za uporabo.Tudi Skype kamero prepozna,a ne prikaze slike,niti ni mozno nic nastaviti-test ne dela.PC lahko pozneje se samo resetiram.Na CD-ju,ki je dodan kameri se nahaja se en program,DDPlayCam Software,ki pa kamero brez problemov uporablja.
Pri Logitech kameri se dogajajo iste reci,tu bi omenil le,da pri OBEH kamerah po instalaciji antivirus(G-Data Internet Security 2007) javi,da je nasel novo nezasciteno omrezje in vprasa ali ga sedaj zasciti. Naredil sem oboje-da sem mu dovolil zascititi in da mu nisem dovolil (obe kameri sem ziher vsako vsaj 10 krat instaliral in deinstaliral),pa je rezultat isti.
Pa se ena tezava se je pojavila odkar sem prvic instaliral kamero- PC v primeru, da dela kak program,ki ga osebno zazenem,ni vec mozno ugasniti ne z Power tipko,ne z klikom na Turn off Computer,ampak ga je treba resetirati in potem ugasniti na ta nacin,brez resetiranja pa pomaga samo kabel iz vticnice pa lahko noc.

No,to so te moje tezave,sedaj pa res lepo prosim za pomoc, hvala

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nakup telefona :) (strani: 1 2 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
7519913 (16177) BCSman
»

problem-web cam

Oddelek: Pomoč in nasveti
302383 (1957) aznofl