Forum » Pomoč in nasveti » Med zagonom ne zazna tipkovnice
Med zagonom ne zazna tipkovnice

Bela01 ::
Imam sledeč problem: Ob zagonu računalnika lahko normalno pridem v biose - torej zazna tipkovnico (ki je preko USB-ja povezana na comp), ko pa računalnik preide v tisti del, ko začne brat s cd pa le ta več ne dela. Potem ko se windowsi naložijo zopet dela. Npr. če bi si želela naložit windowse s to tipkovnico ne bi uspela zalaufat cd. Mi pa deluje s tipkovnico, ki ima navadni priključek (tisti za vijolčast). V čem je problem?
LP, Ina
LP, Ina

zk_eu ::
Na mojmu laptopu ko ga prižgem isto lahk z tipkovnico ki je brezžična sam je isto na USB priklopljena, lahk prijem v BIOS isto pa ne morn pol npr da bi kak CD pognal za nalagat, pomoje so ob zagonu računalnika USB vhodi oz izhodi pod napetostjo pol se pa ugasnejo, če se lahk tak izrazim, pol se pa spet prižgejo ko se windowsi bootajo, vsej tak opažam po lučki od miške pa tipkovnice, ki je vklopljena v USB.
Če pa kdo res ve pa me nej prosm popravi
Če pa kdo res ve pa me nej prosm popravi

Bela01 ::
Ja to je res, samo zakaj? Namreč preden so se mi windowsi sesuli je normalno delalo. Torej nekaj se je moglo zmrdat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Počasen zagon sistemaOddelek: Pomoč in nasveti | 2379 (1842) | Compufreek |
» | Težave po resetuOddelek: Pomoč in nasveti | 909 (847) | Duhec |
» | Noče inŠtalirati windows xpjevOddelek: Pomoč in nasveti | 1656 (1349) | toxius |
» | Kako priti v BIOSOddelek: Pomoč in nasveti | 2812 (2812) | bluefish |
» | Varni zagonOddelek: Pomoč in nasveti | 2456 (2263) | majales |