Forum » Operacijski sistemi » [Linux][Ubuntu] Gonilniki za grafično kartico (Nvidia)
[Linux][Ubuntu] Gonilniki za grafično kartico (Nvidia)
slovencl ::
Inštaliral sem si ubuntu 6.10 amd64 na leptop. Težava, da se mi zaslon zelo počasi odziva. Npr, če v brskalniku skrolam dol, se osvežuje v "valovih", približno en val na sekundo.
Kje se sploh lahko pogledam, katero grafično mi je zaznal...v device managerju je ne najdem (imam nvideo).
Kje se sploh lahko pogledam, katero grafično mi je zaznal...v device managerju je ne najdem (imam nvideo).
- spremenilo: CCfly ()
Sehnsucht ::
Za nvidia gonilnike je super stvar envy skripta (poglej v google-u).
Najelegantnejši način za namestitev ustreznih gonilnikov.
LP
Najelegantnejši način za namestitev ustreznih gonilnikov.
LP
slovencl ::
Sem zagnal envy, pa pravi, da za amd64 nimajo pravih drajverjev, pa sem vseeno nadeljeval, pa je inštaliral, in zdej je vse videt ok.
A bo tudi sicer delovalo...saj bi morali drajverji za 32 bitne proce bi moral delovat tudi na 64 bitnih?
A bo tudi sicer delovalo...saj bi morali drajverji za 32 bitne proce bi moral delovat tudi na 64 bitnih?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zakaj je PC tako počasen??Oddelek: Pomoč in nasveti | 854 (707) | Roych |
» | Nakup Windows XP 64 - se splača?Oddelek: Operacijski sistemi | 1469 (1103) | Racunalnik |
» | 64 bitni procesorjiOddelek: Kaj kupiti | 2644 (1847) | Blisk |
» | 64 bitni procesor?Oddelek: Kaj kupiti | 2361 (1919) | Brane2 |
» | Zmagoslavje AMD64 bo moralo še počakatiOddelek: Novice / Procesorji | 3124 (3124) | Mr.B |