» »

Car PC

Car PC

Klemzz ::

lep pozdrav :P
se kdo spozna na te zadeve??? doma imam nekaj starih komponent, ki bi jih lahko uporabil... recimo: Celeron 450MHz pa en 333MHz, par s370 matičnih plošč, ram se tudi najde, skrbi me pa napajanje teh stvari :\ potem pa še, kam se to priklopi??? na zvočnike preko kakšnega pretvornika ali kako drugače???

Dark Angel ::

Mislim da bo to pravi naslov:
Mp3Car

In pa forum:
Mp3Car Forum

Tu najdeš skoraj vse možne rešitve (tako HW kot software) ter od samo sistema za poslušanje mp3jev do sistema domačega kina z satelitsko navigacijo in brezžičnim internetom.

Samo vedi da če se spuščaš v to moraš imeti cca. vsaj 1000€ namenjenih za predelave. Od touchscreen LCDjev, prepeljevanje kablov po avtu - demonitranje sedežev, oblazinjenja itd...

Poldy ::

Od touchscreen LCDjev, prepeljevanje kablov po avtu - demonitranje sedežev, oblazinjenja itd...

Enkrat sem videl, da je imel nekdo kar preko aluminijastih nosilcev pritrjen CD rom na armaturno ploščo, kabli pa povsod naokoli. Tudi tako se da...:D

Enkrat sem se malo zanimal, baje da trdi diski ne zdržijo prav dolgo v avtu... mogoče od prenosnika.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pomoč pri povezavi LCDja iz prenosnika

Oddelek: Zvok in slika
61331 (1222) Pyr0Beast
»

Napajanje PCja v avtu (strani: 1 2 )

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
6810770 (8036) stromar
»