Forum » Operacijski sistemi » Windows XP in prepozanvanje diska
Windows XP in prepozanvanje diska
SM1LY ::
Živijo!
Preko CD-ja bootam instalacijo Windowsov XP na disketi imam gonilnike za SATA disk, mi ga lepo prepozna pridem do menija kjer določaš particij, jih lepo določim, dam formatirati in ko bi se morali na formatirano particijo nalagati fajli za inštalacijo mi napiše en error:
v smislu da naj vstavim disketo z intel matrix storage manager in potem pritisnem ENTER.
Kdo morda ve kaj bi bilo točno narobe oz kaj narediti. Imam pa prenosnik HP Compaq nc8430.
Hvala za pomoc in lp
M
Preko CD-ja bootam instalacijo Windowsov XP na disketi imam gonilnike za SATA disk, mi ga lepo prepozna pridem do menija kjer določaš particij, jih lepo določim, dam formatirati in ko bi se morali na formatirano particijo nalagati fajli za inštalacijo mi napiše en error:
v smislu da naj vstavim disketo z intel matrix storage manager in potem pritisnem ENTER.
Kdo morda ve kaj bi bilo točno narobe oz kaj narediti. Imam pa prenosnik HP Compaq nc8430.
Hvala za pomoc in lp
M
SM1LY ::
Sem že ršil problem, očitno so bili to samo gonilniki za SP3 jast sem imel pa SP2. Problem pa sem rešil s tem, da se v BIOS-u izklopil SATA podporo...
lp
lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11022 (9559) | solatko |
» | NTLDR is missingOddelek: Pomoč in nasveti | 7237 (6385) | kreki |
» | SATA II in inštalicija WINXPOddelek: Operacijski sistemi | 1579 (1440) | OChack |
» | OS X Tiger x86 edition (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 9349 (5751) | borchi |
» | V čem je problem?Oddelek: Operacijski sistemi | 1773 (1655) | andrej_brucek |