Forum » Pomoč in nasveti » Problem z monitorjem ( mitsubishi diamond pro 920)
Problem z monitorjem ( mitsubishi diamond pro 920)
klon ::
pozdravljeni!
dobu sm zgoraj naveden monitor 19 inc in me zadne cajte zaje . problem je sledeč k zalavfam komp mi neki cajta normalno dela po se mi pa sam ugasne in nazaj prižiga in to se vleče v nedogled, dokler ga sam ne ugasnem za ene 10 min po je pa za nekaj časa dobr sam po se spet ponovi. pa mogoče še to ne gre mi v mirujoče stanje ampak se popolnoma ugasne .
mate kakšno mnenje kva bi to lohk blo ? a ja pa še to glede drijverjov potegnu sm nove tko da to neb smel bit
hvala za odgovore k to me že čist živcera
dobu sm zgoraj naveden monitor 19 inc in me zadne cajte zaje . problem je sledeč k zalavfam komp mi neki cajta normalno dela po se mi pa sam ugasne in nazaj prižiga in to se vleče v nedogled, dokler ga sam ne ugasnem za ene 10 min po je pa za nekaj časa dobr sam po se spet ponovi. pa mogoče še to ne gre mi v mirujoče stanje ampak se popolnoma ugasne .
mate kakšno mnenje kva bi to lohk blo ? a ja pa še to glede drijverjov potegnu sm nove tko da to neb smel bit
hvala za odgovore k to me že čist živcera
`ripper` ::
glede na to, da se problem odpravi s tem, da ga ugasnes za par minut, sklepam da se eden od elementov na vezju ohladi in potem, ko se spet segreje, zacne monitor spet utripat... Ce si kupil nov monitor (kar dvomim), ga nesi na servis in reklamiraj, ce pa rabljenega, pa... hm probaj unga, k ti ga je prodal, obesit za jajca =)
Drugace pa ti bo to ksn spretn RTV mehanik popravil za ksn dost normalen denar...ce seveda ni kej hujsga.
Drugace pa ti bo to ksn spretn RTV mehanik popravil za ksn dost normalen denar...ce seveda ni kej hujsga.
bibl bubl babl ble
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
tukej sicer napišeš, kaj maš v ohišju, sam mene je mal sram... :)
klon ::
živ!
ja monitor res ni nov sam sm ga dobu na firmi sam tam je delal čist cool. pa ugotovu sm še neki lol če sm pa v windowsih je pa uredu sam pr igranju špilov , mislm halo
ja monitor res ni nov sam sm ga dobu na firmi sam tam je delal čist cool. pa ugotovu sm še neki lol če sm pa v windowsih je pa uredu sam pr igranju špilov , mislm halo
AndrewSmith ::
Si probal kak drugi monitor gor priklopit?
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Virtual Reality igre (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Igre | 34480 (1654) | oo7 |
» | kak profi za monitorje???Oddelek: Pomoč in nasveti | 1078 (963) | mikimaus00 |
» | Kabelski modem se samodejno resetira na 10 minutOddelek: Pomoč in nasveti | 1620 (1539) | rap3r |
» | Grafična karticaOddelek: Kaj kupiti | 1730 (1192) | pingec |
» | Temp. TbredaB na Epoxu8RDA+Oddelek: Navijanje | 2168 (1469) | Clemento |