» »

RAMI DDR & DDR2

RAMI DDR & DDR2

VoX ::

Malo NOOB vrasanje ampak se ne spoznam tako na compe oz. rame:8) :D .

No situacija je sledeca, mam te rame ( http://www.pctrgovina.info/index.php?ar... )2x512. Ti so ddr jaz sem pa na neto gldo neke ddr2 pa majo ista vodila, no vsaj na sliki tako zgleda. Zato pa sprašujem kakšna je sploh razlika met tema dvema, oz. ce ni razlike ce gre skupaj ddr & ddr2. Pa se neki, naj raje kupim 1gb ramov skup ali 2x512 al je to cist vseeno ker oboje isto deluje??...no 1gb ram mi pusti prostor za nakup se kaksnega rama kasneje.:\:D

tnx ze vnaprej!:P
More money, more problems ! ! !

Čmrlj ::

DDR in DDR2 sta različna in negresta skupaj,niti DDR2 ne gre v režo od DDR, če imaš pa plato ,ki imat reže za DDR in DDR2 potem je pa lahko uporabljaš katerikoli od naštetih ramov,vendar samo enega, se pravi samo ddr ali samo ddr2.To je vse.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Čmrlj ()

Tnx..., kaj pa naj kupim 2x512 al 1gb, al se oboje isto zazna pa oboje brez problemov ujema z mojimi 2x512??0:)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: VoX ()

dzinks63 ::

Najbolše bo , če prodaš tvoja 2x512 in kupiš 2x1Gb. Ker kombinacije 2x512+1Gb, sploh če so rami različnih proizvajalcev včasih ne sodelujejo
dobro, to pomeni da mašina ne deluje stabilno, se sesuva ipd...

Tnx obema za dobre nasvete in pomoč...to se pravi ce nebi prodal mojih starih ramov da je bolje kupiti 2x512 in to iste rame ki jih imam notri oz. je lahk 1gb sam da mora bit ista firma ramov?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: VoX ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katere rame kupiti?

Oddelek: Kaj kupiti
122366 (1677) svetetko
»

Prehod na DDR3 se vleče (strani: 1 2 )