Forum » Pomoč in nasveti » Onemogočen Reactivate sekundarnega diska
Onemogočen Reactivate sekundarnega diska
Mavr0 ::
Pozdravljeni;
Prvič, da sem naletel na težavo, ki pa je resnično sedaj ne morem rešiti, pri disku;
Disk imam 320GB, ima 2 particiji in je seveda star 3 mesece; delal je normalno,
Težava je v tem, da nikakor (Manage disk) in karkoli ne morem dostopat in pregledat svojega diska;
Disk je v BIOSu in System properties normalno prepoznan, vendar ga ne morem osvežit in ponovno aktivirat (REACTIVATE), karkoli želim storit, me pač seveda vljudno obvesti, da si naj pogledam Logfile...
Zraven, ga tudi prilagam...so zajete slikce...pa tudi log fail za 2 particiji....
A kaj nardit, da pridem...do diska...in seveda vsebine...
P.S.
- Event log:
> Source DMBOOT; dmboot: Failed to auto-import disk group;
> Source LDM; LDM INTERNAL ERROR, no valid disk belongig to the disk group...was found...
Lp;
Prvič, da sem naletel na težavo, ki pa je resnično sedaj ne morem rešiti, pri disku;
Disk imam 320GB, ima 2 particiji in je seveda star 3 mesece; delal je normalno,
Težava je v tem, da nikakor (Manage disk) in karkoli ne morem dostopat in pregledat svojega diska;
Disk je v BIOSu in System properties normalno prepoznan, vendar ga ne morem osvežit in ponovno aktivirat (REACTIVATE), karkoli želim storit, me pač seveda vljudno obvesti, da si naj pogledam Logfile...
Zraven, ga tudi prilagam...so zajete slikce...pa tudi log fail za 2 particiji....
A kaj nardit, da pridem...do diska...in seveda vsebine...
P.S.
- Event log:
> Source DMBOOT; dmboot: Failed to auto-import disk group;
> Source LDM; LDM INTERNAL ERROR, no valid disk belongig to the disk group...was found...
Lp;
Mavr0 ::
sam vprašam...al to nihče ne ve...kako in kaj bi bilo za naredit???
No ker razmišljam malo:
- mora že bit sam software fora...če ga v system (disk) vidim, vendar me malo boli, ko mi po pritisku na populate pokaže 0 MB velikost diska...
grrrrr
a ve mogoče kdo kako in kaj...predvsem za podatke cca 100gb na 320gb se mi gre...
Lp;
No ker razmišljam malo:
- mora že bit sam software fora...če ga v system (disk) vidim, vendar me malo boli, ko mi po pritisku na populate pokaže 0 MB velikost diska...
grrrrr
a ve mogoče kdo kako in kaj...predvsem za podatke cca 100gb na 320gb se mi gre...
Lp;
kixs ::
In zakaj uporabljas Dinamicne diske?
Ker s temi dinamicnimi diski so sami problemi... seveda, ko pride do njih!
Glede tvojega problema pa nimam pojma... poklici na Microsoft
Ker s temi dinamicnimi diski so sami problemi... seveda, ko pride do njih!
Glede tvojega problema pa nimam pojma... poklici na Microsoft
Dark Angel ::
Mavr0:
Če napišeš svoj problem v gugla boš videl da je dosti folka s tem problemom. V veliko primerih imajo tudi težave s slabimi sektorji. Kakšne pametne rešitve pa nikjer ne predlagajo.
Tako da najbolje da res pokličeš na tehnično podporo Microsofta in tam povprašaš.
Če napišeš svoj problem v gugla boš videl da je dosti folka s tem problemom. V veliko primerih imajo tudi težave s slabimi sektorji. Kakšne pametne rešitve pa nikjer ne predlagajo.
Tako da najbolje da res pokličeš na tehnično podporo Microsofta in tam povprašaš.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Synology - kako naštimat ne-Raid diska?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2628 (1975) | PandaFlow2 |
» | Disk razdeljen na particijeOddelek: Pomoč in nasveti | 1781 (1526) | RatedR |
» | Bios zazna samo 136 GB diska namesto 160GBOddelek: Strojna oprema | 1818 (1398) | 5er--> |
» | dva fizična diska v 1 navideznega? se to da?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1741 (1436) | Izi |
» | Problem Hard disk za strokovnjake za win2kOddelek: Strojna oprema | 1711 (1379) | Alec999 |