Forum » Navijanje » GA K8NSC-939 Multiplier
GA K8NSC-939 Multiplier
Gamez0r ::
Zanima me kako odklenit Množilc na tej plati če se da sploh. Imam pa AMD Athlon 64 3500+ mogoče je pa na procesorju zaklenjen množilc? Napišem vam še Steppinge proca sam da razdrem kišto
WTF!
Čmrlj ::
V biosu imaš za nastavljat množilnik( multiplier), tvoj proc pa ima najvišji množilnik 11x, najmanj na tej tvoji plati pa 4x.
Ja na kok ga pa nastavim? A ni tako, da če množilec manjšaš manjšaš tudi MHz-je al kako? Največ na plati mam lahko 11x
WTF!
Prišel sem do zaključka, da imam množilec na procesorju zaklenjen, a kdo slučajno ve kako ga odkleniti, kake linke, vodiče al pa kaj takega?
WTF!
dzinks63 ::
Zakaj odklepal in speminjal faktor. Faktor 11 bi lahko rekel, da je idealen. Daj fsb na 250 in imaš proc na 2750. Seveda moraš imeti zelo dober hladilnik na proc in dobro prevetreno ohišje. Če imaš pa ddr 500 rame , ti bo zadeva tekla 1:1 proc:ram. Če bi pa rad kaj več, pa moraš preiti na C2D in ddr2.
Lej, mene ne zanima tale Core 2 Duo sranje, ker trenutno nimam dnarja za njega. Samo prašal sem če se da odkleniti množilnik na procesorju, da ali ne.
WTF!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | fsb in procesorOddelek: Navijanje | 2176 (1171) | Pyr0Beast |
» | zaklenjen Athlon XP 2800+?Oddelek: Navijanje | 1798 (1310) | sirotka |
» | AMD Athlon XP 2600+?Oddelek: Strojna oprema | 1158 (1012) | denalom |
» | Išče se Gospoda ki odklepa BARTONAOddelek: Navijanje | 1779 (1352) | boštjan |
» | P166 navijanjeOddelek: Navijanje | 1551 (1040) | Azrael |