Forum » Strojna oprema » Kaj je narobe z prenosniku?
Kaj je narobe z prenosniku?
J4CK ::
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kaj bi bilo narobe z prenosniku. Zadnič sem dal defragmetacijo diska, in ko se ponovno zagnal računalnik, mi ni naložil windowse, napisalo je samo katere ferme je prenosnik, potem pa je bila tema na akranu , in nič več ni naredilo .
Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe?, kako problem rešiti?
hvala lp
Mene pa zanima kaj bi bilo narobe z prenosniku. Zadnič sem dal defragmetacijo diska, in ko se ponovno zagnal računalnik, mi ni naložil windowse, napisalo je samo katere ferme je prenosnik, potem pa je bila tema na akranu , in nič več ni naredilo .
Mogoče kdo ve kaj bi bilo narobe?, kako problem rešiti?
hvala lp
ant ::
naredi repair windowsov ali pa jih na novo naloži.
nekateri novi prenosniki imajo tudi cdje za systm restore oz backup.
nekateri novi prenosniki imajo tudi cdje za systm restore oz backup.
Uprašanje, če bom lahko dal repair win. ker mi še v savemode ne pride , če bios mi ne naloži, samo napiše kere ferme je pa konc..
ant ::
mogoče je pa s laptopom kaj narobe hardwaresko in ne softwaresko.
ali lahko s del, f2 oz kakšno drugo tipko prideš v bios ali se kar ugasne po prikazu logota?
kater laptop pa je to?
ali lahko s del, f2 oz kakšno drugo tipko prideš v bios ali se kar ugasne po prikazu logota?
kater laptop pa je to?
Ok sem že zrihtu , čeprav še zdaj nevem kako ampak zgleda da se je nek boot sektro na disku sesul.. sedaj dela..
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: J4CK ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | črn ekran / ne pokaže se namizje Windowsov (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 11626 (6961) | solatko |
» | Intrnet povezava..PROBLEM!!Oddelek: Omrežja in internet | 1036 (834) | gun2ter |
» | nVidia z izguboOddelek: Novice / Grafične kartice | 22909 (21717) | 49106 |
» | Prihaja najhitrejši Fermi (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 26254 (23862) | MrDelight |
» | SONYOddelek: Zvok in slika | 2087 (1603) | Hrček |