» »

SharePoint in Windows Server 2003

SharePoint in Windows Server 2003

luciby ::

Na mašini imam Windows Server 2003, ki je prvotno deloval v workgroup načinu. Na to mašino sem namestil SharePoint Portal Server 2003 in namestitev je potekala brez težav. Izbiral sem lahko ali bom namestil z MSDE ali brez v primeru, da imam SQL Server. Ko sem kreiral nov portal, se je ta uspešno kreiral vendar pa se ga ni dalo zagnati (npr.: http://mojportal/). Potem sem brskal po literaturi in ugotovil, da mora Windows Server 2003 delovati v domeni.
Mašino sem dal v domeno (npr.: mojadomena.krneki), ki pa seveda ni registrirana pri registrarju. To sem si izmislil, ker sem nekje prebral, da če vnesem pravo registrirano domeno, da ne bom imel s te mašine dostopa do te spletne strani.
Sedaj pa nova težava. Literatura o namestitvi SharePoint Portala ne navaja nobenih težav glede izbire namestitve glede MSDE ali brez. Namreč sedaj ko nameščam SharePoint Portal Server 2003 na mašino ne ponudi možnosti izbire kako bom stvar namestil (ali z MSDE ali brez).
Se komu kaj svita, kaj bi lahko bilo narobe, zakaj ne ponuja možnosti izbire MSDE ali brez?

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Windows SBS 2011

Oddelek: Operacijski sistemi
9974 (717) Malajlo
»

OpenOffice glede na raziskave cenejši od komercialne konkurence (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Pisarniški paketi
12912845 (9440) [BISI]
»

Tech Ed 2006

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
293264 (2325) Microsoft
»

SBS 2003 - postavitev

Oddelek: Operacijski sistemi
221517 (1286) Zelenko
»

Varnost za ta in prihodnji teden (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
526504 (5238) Poldi112

Več podobnih tem