Forum » Igre » Dedicated server cod2
Dedicated server cod2
mrkiller ::
Naredil sem sever za cod2. In zanima me kateri port je pravi? Sicer imam vmes switch in kako naj potem vem kateri port je pravi? 2896* (in je zvezdica tista št. Na switchu w katero luknjo imam vklopljen internet)? Imam prav?
Hvala in lp, matic
Hvala in lp, matic
- polepsal: Mavrik ()
mrkiller ::
ja sam jz nrdim use u COD MP. Mapa use nastimam, dam tm internet kao d ga vidjo usi in zazenm server oz consolo. Sa blem je d nbenmu folku ne najde mojga serverja. Help me. Kva nj nrdim d ga bojo vidl :D tnx
NiMH ::
Ja Ja to sem jaz tudi probaval sam veš kaj je...Najboljše je da si plačuješ server Drugače bodo prišli moderatorji in ti zaklenili temo
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako priklopit 2 računalnika na isti adsl račun?Oddelek: Omrežja in internet | 2462 (2111) | gumby |
» | ADSL - staticn ip+Router Planet XRT-401D +port forwarding?Oddelek: Omrežja in internet | 3357 (3217) | deamon |
» | Router FBR-1405TX - odpiranje portovOddelek: Omrežja in internet | 2487 (2196) | PriSon |
» | Problemi z Broadband routerjemOddelek: Omrežja in internet | 1381 (1170) | hruske |
» | resitev: Kako nastavit routerOddelek: Omrežja in internet | 3069 (2763) | nicjasno |