Forum » Omrežja in internet » isdn aparat na ip telefonijo
isdn aparat na ip telefonijo
mcstrudl ::
Kolikor vem se isdn aparatov ne da priklopi na ip telefonijo (vsj pri siolu ne), a obstaja kak prevornik, adapter za te stvari?
carniolan ::
Jaz sem si to uredil z modem routerom- Fritz boxvon Wlan 7050 - en priklop ISND drugi pa analogno - preko dveh mi gre vse lepo skozi vhodni in izhodni klici - sicer pa imam francosko stevilko tudi v Sloveniji, ze zaradi tega da lahko po Sloveniji in 49 drzav klicem zastonj. (Free provider SIP telefonija - freephonie.net)
Brainstorm ::
Kaj pa se da tale nov adsl modem Sinope 568+ porabit za ip telefonijo (ne siolovo), pač pa prek voipdiscounta ali detla, s tem da bi se pogovarjal prek isdn ali analognega telefona, ne prek slušalk in mikrofona?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
shock ::
Jaz sem si na mojem linux routerčku naštimal še SIP telefonijo + ISDN. Stvar mi dela fantastično. Vsega skup sem porabil 12€ za ISDN modem + malo znanja IP telefonije. Da malo vpišem postopek, prvo sem zaprosil siol, če mi lahko pošlje username in password za sip clienta, nato ko sem dobil vse potrebne parametre sem v linuxu malo skonfiguriral par zadevc in mi ISDN telefon deluje brezhibno. Stvar je bila toliko praktična, da sem si umislil še VoIP prek wirelessa z nokio E60 (ima vgrajen SIP client).
Brainstorm ::
Samo a je Sinope 568+ SIP ready, da lahko v njega zapišeš svoje sip podatke in priklopiš telefon gor, ali rabiš še kaj dodatnega?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Brainstorm ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Telemach VOIP - je ali ni?Oddelek: Omrežja in internet | 5080 (4532) | Goodwill |
» | Slovo od Siola in Telemacha - kaj sedaj?Oddelek: Omrežja in internet | 4001 (3086) | Slovencelj |
» | VOIP siolOddelek: Omrežja in internet | 3024 (2181) | poweroff |
» | VoIP gatewayOddelek: Omrežja in internet | 2255 (1925) | iNN |
» | Obdržati isdn? (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7612 (6540) | shock |