Forum » Pomoč in nasveti » Problem z kompom!!!
Problem z kompom!!!
M-XXXX ::
No pa začnimo: Včeraj sem ravno inštaliral nov printer, in ko sem usb priklopil na komp se je resetiral!! Ko je, če je prišel v win. mi je nenehno nameščal ieee 1394 (namestil ga je recimo okrog 500x) Šel sem v bios in ga dal na disable, mi ga je vseeno nameščal, potegnem kabel ven iz matične, mi ga vseeno namešča! Nekako sem prišel v safe mod ter tam nekaj podatkov prekopiral na prenosni disk! Potem mi je še enkrat ratalo pridt v win (ponavadi je nekaj časa bralo z diska potem pa je nehalo in to je blo to): ko sem hotel kliknil na datoteko se mi prikazale lastosti datoteke (velikost, ipd) Se odločim formatirati: Zmeraj se mi pri INŠTALING DEVICES ustavi- komp freezne. V biosu sem še enkrat disablal 1394, ter jmicron devices in ne pomaga!! cd od win. sem že večkrat zamenjal- ampak zmeraj uporabim isto verzijo!! Pomoč dobrodošla!!
EDIT: a bi to bilo zaradi raida (neinštalacija win) ker ne vstavim diskete
EDIT: a bi to bilo zaradi raida (neinštalacija win) ker ne vstavim diskete
- spremenil: M-XXXX ()
amigo_no1 ::
Kateri model tiskalnika imaš ?
Pri novih usb tiskalnikih velja: najprej namestiš driverje, šele nato priklop na usb.
Pri novih usb tiskalnikih velja: najprej namestiš driverje, šele nato priklop na usb.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | UEFI ali Legacy (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10867 (9404) | solatko |
» | Ne gre namestiti Windowsa + ne zažene trenutnega (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 4331 (3497) | MasterKiD |
» | Ne morem prepisati Viste z XP-jiOddelek: Operacijski sistemi | 1558 (1324) | Mare2 |
» | Instalacija XP ne najde diskaOddelek: Operacijski sistemi | 6022 (4885) | fredyjetle |
» | Bios ne zazna sata diskaOddelek: Strojna oprema | 3653 (3159) | amigo_no1 |