Forum » Pomoč in nasveti » email
marko88 ::
Mi zna kdo povedat kako v emalu pridem do tega : properties of the mailbox oz. mailbox account properties !
Hvala in LP
Hvala in LP
KTr1sk ::
mene pa zanima, moj sorodnijk-nekdo pač, bi rad šel oz gre iz SIOL ADSL na T2 VDSL in ga zanima oz mene tudi če mu obstoječi email od siola ostnane, ker ga ne bi rad zamenjal torej xxx@siol.net je možn obdržat, ali ostane ali se ga da zaprositi?
hvala
hvala
i5-14500k,32gb ddr5,6700xt,nvme2x,hdd4x, Dell G3223Q
Blinder ::
Neki me zanima... imam recimo en email predal, ki ga nebi več uporabljal. A obstaja kaksen nacin za ga zapret, da se sprosti plac na serverju? Al naj samo pozabim nanj?
99.991% of over-25 population has tried kissing.
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
If you're one of the 0.009% who hasn't, copy & paste this in your Signature.
Intel i3-12100f gtx 3050 Pismo smo stari v bozjo mater. Recesija generacija
bluefish ::
odvisno od ponudnika maila. Če v nastavitvah ne najdeš možnosti, potem lahko magari pišeš upravljavcu.
SPCsi ::
Če zamenjaš ponudnika dobiš od novega ponudnika mov mail, od starega pa se lahko posloviš.
www.spc.si
www.spc.si
SPCsi ::
Poglej na spletni strani http://spc.si/nastavitev_mail.htm kratka navodila kako skreirat mail.
www.spc.si
www.spc.si
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vista OEM, nekaj vprašanjOddelek: Operacijski sistemi | 2896 (2023) | Galaxy |
» | ASP/FLASH/XML galerija slikaOddelek: Programiranje | 1249 (1202) | s4sH |
» | Notebook ugasne takoj po vklopuOddelek: Pomoč in nasveti | 1339 (1131) | Pyr0Beast |
» | Ohranitev podatkovOddelek: Operacijski sistemi | 1057 (801) | LeXani |
» | Kako narediti spletno stran!Oddelek: Izdelava spletišč | 5259 (4951) | Blinder |