Forum » Kaj kupiti » Poceni TV-out kabel
Poceni TV-out kabel
monster-x ::
Lep pozdrav!
Moram kupiti Tv-out kabel, pa me zanima, kje se da dobiti kakega ne preveč dragega. Sem že gledal enkrat v BOFu oz. sedaj je to Big Bang, ampak tam so bili mal predragi. Če se prov spomnim je stalo 10m (kolikor ga potrebujem) cca. 7-8k (v tolarjih), kar pa je mal preveč. Ziher obstaja kak bol pocen kabel. Vas pa sprašujem, kje v Ljubljani bi ga lahko kupil.
Hvala in lp.
Moram kupiti Tv-out kabel, pa me zanima, kje se da dobiti kakega ne preveč dragega. Sem že gledal enkrat v BOFu oz. sedaj je to Big Bang, ampak tam so bili mal predragi. Če se prov spomnim je stalo 10m (kolikor ga potrebujem) cca. 7-8k (v tolarjih), kar pa je mal preveč. Ziher obstaja kak bol pocen kabel. Vas pa sprašujem, kje v Ljubljani bi ga lahko kupil.
Hvala in lp.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
koyotee ::
ti rabis na eni strani scart na drugi pa za graficno in zvocno? ce je to to poglej v tech-trade za 5m sem dal 3k sit, imajo pa tudi 3m vendar je razlika v ceni majhna.
lp
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
K0K0 ::
Glej prvo temo Klik!
TASKER 1X0.35 Proffessional Noiseless Microphone Cable (Low Capacity) je cca 0,6€/m.
TASKER 1X0.35 Proffessional Noiseless Microphone Cable (Low Capacity) je cca 0,6€/m.
monster-x ::
Sem ga kupil pri Redline za 10€. Hvala ta trud vseeno.
There comes a point when a dream becomes reality and reality becomes a dream.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HDMI kabel ne deluje (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 9604 (7556) | deejay2 |
» | Kateri RCA kabel kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 1385 (1182) | Scorpia |
» | Pikčasta slikaOddelek: Pomoč in nasveti | 1249 (948) | mojca |
» | Kateri USB Wireless adapter ?Oddelek: Omrežja in internet | 2446 (2254) | EvilDare |
» | pomoč- kakšen kabelOddelek: Omrežja in internet | 2050 (1966) | mare_ |