Forum » Omrežja in internet » Modem in router v eni škatli
Modem in router v eni škatli
Asterix ::
Zdravo vsi
Obstaja zadeva, podobna thomsonu tcw 730?
To je kabelski modem in wireless router v enem.
Da ni treba toliko vsega, bi imel le eno škatlo.
Ker trenutno mi tale thomson tako nagaja, da skoraj nimam neta, oz. na vsake 3 minute ga zmanjka za 1 minuto.
Hvala, lep pozdrav
Obstaja zadeva, podobna thomsonu tcw 730?
To je kabelski modem in wireless router v enem.
Da ni treba toliko vsega, bi imel le eno škatlo.
Ker trenutno mi tale thomson tako nagaja, da skoraj nimam neta, oz. na vsake 3 minute ga zmanjka za 1 minuto.
Hvala, lep pozdrav
N e o
hooger ::
Operaterja povprašaj po modemu TCW710. Telemach ga je še 2 meseca nazaj imel v svoji ponudbi. Povprašaj, mogoče se jim še kakšen valja po skladišču.
Sem imel že probleme z njimi (Triera), ker mi je strela uničila njihovega, pa sem kupil tega in so mi ga komaj prklopili.
N e o
carniolan ::
Ce hoces nekaj zelo dobrega vzemi Fritz box von Wlan 7050 - modem, router, Voip analogna in ISDN telefonija z moznostjo prikljucitve na Deset Voip providerjev. Malo drago ali amortizacija v stirih mesecih je porabite v druzini do 40 € telefonskih pogovorov preko fiksne stacionarne linije - Se dobi v Sloveniji za ca 180 € Navodila za instaliranje imas v 4 jezikih CD
Kje pa, več mobitelov pri hiši, kot ljudi, stacionarni je v uporabi bolj malo. Se to ne splača, pa spet je kompliciranje. Jaz bi rad le eno škatlo, v kateri bo modem in wifi router.
N e o
carniolan ::
Prednost Fritz-a je ta da lahko z pametnimi telefoni (qtek) lahko klices brezplacno na fiksne preko voip providerjev via WiFI - meni sluzi predvsem zato, da lahko 200 metrov od hise, brez da je racunalnik prizgan v hisi dobim na svoj SIP (mobi Qtektelefon klice, potem pa iz Qtek- spet lahko klicem vse fiksne stevilke po Sloveniji zastonj. GSM se placa - oooj predrag LUKSUS za palabre brez veze. Resda imam bolj malo hotspotov v Sloveniji se pa kjer nimam znaka vklopim na GSM da lahko sprejmem klic , saj klicatelj placa in ne jaz.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Trojček in telefonija ?Oddelek: Omrežja in internet | 2438 (2085) | radmannsdorf |
» | VoIP telefonija: stacionarna in mobilnaOddelek: Mobilne tehnologije | 2564 (2474) | tumare |
» | voip discountOddelek: Omrežja in internet | 4803 (2677) | madmitch |
» | ISDN telefoni in SIOL IP telefonijaOddelek: Omrežja in internet | 3492 (3101) | fricko |
» | telefonija preko internetaOddelek: Omrežja in internet | 3138 (2485) | wifi4all |