Forum » Loža » Jet-flame
Jet-flame
sequAn ::
LP!
Za darilo sem dobil vžigalnik na sistem "jet-flame" (ali "brener" po domače [KLIK]). Ko se je izpraznil, sem nabavu en no-name plin za 1 € in ga nafilal, nakar sem opazil, da deluje vidno slabše - treba se je kr namatrat da se sploh prižge, pa še takrat velikokrat sploh žička ne zažari, temveč samo nekaj na hitro gori. Po navodilih na eni strani sem mal prečistil vžigalnik a je skos isto. Slišal sem, da je verjetno problem v plinu, in da je potreben kvalitetnješi - zdej me pa zanima KAKŠEN plin bi bil bolj primeren ter KJE v LJ ga lahko nabavm (v Mercatorju npr. majo sam take bedne za 1 €)... Če se kdo slučajno spozna na te zadevce....
Za darilo sem dobil vžigalnik na sistem "jet-flame" (ali "brener" po domače [KLIK]). Ko se je izpraznil, sem nabavu en no-name plin za 1 € in ga nafilal, nakar sem opazil, da deluje vidno slabše - treba se je kr namatrat da se sploh prižge, pa še takrat velikokrat sploh žička ne zažari, temveč samo nekaj na hitro gori. Po navodilih na eni strani sem mal prečistil vžigalnik a je skos isto. Slišal sem, da je verjetno problem v plinu, in da je potreben kvalitetnješi - zdej me pa zanima KAKŠEN plin bi bil bolj primeren ter KJE v LJ ga lahko nabavm (v Mercatorju npr. majo sam take bedne za 1 €)... Če se kdo slučajno spozna na te zadevce....
koyotee ::
pojdi v kako lovsko trgovino, ena je tam pri hotelu lev če se ne motim
lp
lp
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!
Thanx za info! Pa je mogoče še kakšen drug razlog za nedelovanje oz. slabo delovanje, ker se vžigalniku ni dogajalo nič "škodljivega" (padanje na tla, polivanje, ipd.)?
pingec ::
Ja, imam polno takih vžigalnikov in vsi delajo do prvega polnjenja, res ne vem kaj za en vrag od plina more bit not, tisti standardni slabo dela.
Normalnost je povprečje nenormalnih ljudi.
Baje da vsaj 2x rafinirani butan, ker te poceni plini lahko postopoma zamašijo zadevo... so I heard Sam nvem kje se taki dobijo, mogoče kšne specializirane trafike, tobačnice,... nimam pa ideje a je taka trgovina v Ljubljani...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kje kupiti plin za polnjenje vžigalnikov, zippoOddelek: Loža | 3706 (3132) | jest10 |
» | USB Spajkalnik (5V, 8W) + 18650 (Quad, Hex) PowerBankOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3854 (3394) | Kamran |
» | Plin vs. steklokeramika vs. indukcija,... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 36676 (32154) | amigo_no1 |
» | 6 jedernik & LN2 - Drugič!Oddelek: Navijanje | 1411 (1041) | Pyr0Beast |
» | SpajkalnikOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 4812 (4296) | SkIDiver |