Forum » Pomoč in nasveti » Problem z odpiranjem strani v Interner Explorer! nujno
Problem z odpiranjem strani v Interner Explorer! nujno
jack10 ::
Zdravo!
Izdelal sem stran v dreamweaverju 8. Zgrajena je iz tabel v katere sem vstavil slike narisane v flashu in shranjene kot transparentne da se prilagodijo ozadju. Zaj pa ozadje je črno in ko daš na predogled v firefox je vse v redu ko pa daš na predogled v Internet Explorer pa je tam kjer bi se moralo prilagoditi črni barvi barva modra. tudi pri enem kolegu tako pokaže.
Hvala za odgovore sam je zadeva kar nujna!
Izdelal sem stran v dreamweaverju 8. Zgrajena je iz tabel v katere sem vstavil slike narisane v flashu in shranjene kot transparentne da se prilagodijo ozadju. Zaj pa ozadje je črno in ko daš na predogled v firefox je vse v redu ko pa daš na predogled v Internet Explorer pa je tam kjer bi se moralo prilagoditi črni barvi barva modra. tudi pri enem kolegu tako pokaže.
Hvala za odgovore sam je zadeva kar nujna!
#000000 ::
Kateri format transparentnih skik imaš, PNG ali GIF ?? s png-jem ima IE težave, tko da uporabi za transparentne slike rajši GIF. LP
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Oracle SQL DeveloperOddelek: Programska oprema | 2925 (2102) | cesy |
» | težave s Pinnacle 9Oddelek: Zvok in slika | 959 (903) | TOP |
» | predogled opravilne vstice Windows7Oddelek: Pomoč in nasveti | 982 (815) | rabnik_abc |
» | Dodajanje flashOddelek: Izdelava spletišč | 977 (909) | Gwanaroth |
» | Adobe PremiereOddelek: Programska oprema | 1871 (1700) | marS |