Forum » Zvok in slika » Težava z monitorjem!!
Težava z monitorjem!!

snip22 ::
O,
Pred nekaj meseci sem zaganjal programe za kalibracijo, specialno za špile 3deep. Pol ko je ta potekel sem uporabil nvidia optimization wizard za zaslone. NAenkrat pa vidim da je monitor nastavljen na 100 svetlobe in 100 kontrasta, ampak dejansko ni to 100, ker vem kak je blo ko je blo 100 in sicer precej močneje. Zdi se mi koda je nastavil default100 oboje in to shranil kot max nastavitev v monitor če je to sploh možno. Sem mislil da je software ampak ni, sem zmes že formatiral vse skup 2 krat. Pol driverji so tudi ne, pol sem poizkusil z drugo grafično, tudi ne...in imam enostauno pretemno sliko.
WTF?
Pred nekaj meseci sem zaganjal programe za kalibracijo, specialno za špile 3deep. Pol ko je ta potekel sem uporabil nvidia optimization wizard za zaslone. NAenkrat pa vidim da je monitor nastavljen na 100 svetlobe in 100 kontrasta, ampak dejansko ni to 100, ker vem kak je blo ko je blo 100 in sicer precej močneje. Zdi se mi koda je nastavil default100 oboje in to shranil kot max nastavitev v monitor če je to sploh možno. Sem mislil da je software ampak ni, sem zmes že formatiral vse skup 2 krat. Pol driverji so tudi ne, pol sem poizkusil z drugo grafično, tudi ne...in imam enostauno pretemno sliko.
WTF?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Navijanje BARTONA (strani: 1 2 3 )Oddelek: Navijanje | 7086 (5277) | Pyr0Beast |
» | Zakaj mi vedno ko zaženem igre ugasne ekran?Oddelek: Igre | 1234 (1118) | mojsterleo |
» | Halo PC je koncan! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 9388 (6528) | Chronoboy |
» | Kaj pa vaše oči?Oddelek: Novice / --Nerazporejeno-- | 2678 (2678) | Mr.B |
» | Vabilo k projektu Folding@homeOddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 2879 (2879) | Phoebus |