Forum » Izdelava spletišč » uplovdanje na free strežnik
uplovdanje na free strežnik

thedaydriver ::
zanima me ali se da naredit stran v dreamweaverju in jo potem s ftp uplovdat na frewebs? kako?
ali je mogoče kakšna druga stran kot zastonj strežnik kjer lahko uplovdaš svojo spletno stran narejeno v dreamweaverju? katira?
ali je mogoče kakšna druga stran kot zastonj strežnik kjer lahko uplovdaš svojo spletno stran narejeno v dreamweaverju? katira?
vsekakor je to moje mnenje

croatia21 ::
Mislim da ima dreamweaver to funkcijo da lahko kar preko njega uploadaš fajle za tvojo stran vendar pa nisem čisto prepričan ker dreamweaverja za to delo nisem uporabljal.
Kot začetnik sem uporabljal za uploadanje FTP Cute program.
Mislim da imajo tudi vsi ponudniki zastonj spletnih strani vključeno možnost, da uploadaš fajle za svojo svojo stran brez pomoči externih FTP programov kot je npr FTP Cute.
Kot začetnik sem uporabljal za uploadanje FTP Cute program.
Mislim da imajo tudi vsi ponudniki zastonj spletnih strani vključeno možnost, da uploadaš fajle za svojo svojo stran brez pomoči externih FTP programov kot je npr FTP Cute.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: croatia21 ()

thedaydriver ::
ja nevem tle na freewebs je en site maneger pa nevem zdej a ma kdo kšne izkušnje s tem, ker jest bi rad da bi z dreamom naredu stran pol pa uplovdov, je to mogoče?
vsekakor je to moje mnenje

ManyMan ::
No ti jst odg. ker sem se sam ukvarjal s takimi zadevami ene par let nazaj...
Kot prvo ko iščeš free hosting moras pazit če ima FTP podoporo, ker kot sem opazil freewebs.com nima te podpore...
Če hočeš dober free hosting brez podpor za php oz kakšne skripte ti priporočam www.slohosting.si ...
Naj ti še priporočim FTP klient, in sicer ti priporočam FileZila zato ker je brezplačen in ODLIČEN in marsikater plačljiv je slabši in sicer to je vse kar bi potreboval kot začetnik
Kot prvo ko iščeš free hosting moras pazit če ima FTP podoporo, ker kot sem opazil freewebs.com nima te podpore...
Če hočeš dober free hosting brez podpor za php oz kakšne skripte ti priporočam www.slohosting.si ...
Naj ti še priporočim FTP klient, in sicer ti priporočam FileZila zato ker je brezplačen in ODLIČEN in marsikater plačljiv je slabši in sicer to je vse kar bi potreboval kot začetnik

stjalone ::
Dreamweaver 8 ima precej lepo urejeno FTP uploadanje. Stvar je pregledna in zanesljiva, poleg tega pa pa ima ta novi tudi delovanje FTP clineta v ozadnju, torej, da ne moti nadaljevanja dela na Dreamweaverju.
Vse nastavitve pa se naredijo pri nastavitvi strani. Site manage... Lepo razloženo v pomoči.
Sicer pa FreeZilla je tudi dobra opcija.
Vse nastavitve pa se naredijo pri nastavitvi strani. Site manage... Lepo razloženo v pomoči.
Sicer pa FreeZilla je tudi dobra opcija.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | joomla (strani: 1 2 )Oddelek: Izdelava spletišč | 14929 (10783) | betmen |
» | brezplačni program za izdelavo spletne straniOddelek: Programska oprema | 21237 (8943) | m!cho |
» | spletna stranOddelek: Izdelava spletišč | 2365 (1569) | Yacked2 |
» | dreamweaver pomočOddelek: Izdelava spletišč | 2133 (1798) | Tody |
» | kak se na slohostingu postav forum in katerega?Oddelek: Izdelava spletišč | 2353 (1997) | Klemenn |