Forum » Strojna oprema » Ali to spada pod garancijo
Ali to spada pod garancijo
ta_pravi ::
Pozdravljeni!
Zanima me, če kdo ve ali spada okvara ventilatorja na grafični kartici pod garancijo?
Aja narobe je pa to, da se ventilator ne vrti več...
Grafična kartica pa je msi ge force 6600 gt agp!
Lp
Zanima me, če kdo ve ali spada okvara ventilatorja na grafični kartici pod garancijo?
Aja narobe je pa to, da se ventilator ne vrti več...
Grafična kartica pa je msi ge force 6600 gt agp!
Lp
ta_pravi
- polepsal: OmegaBlue ()
Pouh ::
Mene pa zanima, ce spada tale usb kljuc.
Preprosto se mi je zlomil Oglasujejo ga kot neverjetno vzdrzljivega. Nic takega nisem pocel z njim.
Preprosto se mi je zlomil Oglasujejo ga kot neverjetno vzdrzljivega. Nic takega nisem pocel z njim.
miko 55 ::
grafična JA
ključ pa bi bilo potrebno videti. če je šlo po spoju je garancija, drugač pa je treba slikco videt
ključ pa bi bilo potrebno videti. če je šlo po spoju je garancija, drugač pa je treba slikco videt
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
Pouh ::
ta_pravi ::
a je možno, da mi MSI ne prizna garancije za ventilator od grafe..?? v trgovini je rekel da so že pošiljali na servis isto grafo z istim problemom in so zavrnili na servisu češ da je to zaradi praha???? HALO!!!
LP
LP
ta_pravi
TRIROG ::
Glede graficne ... ce mene prasas ventilator spada pod garancijo, probej mal spihat prah, ce bo delal kul , ce ne bo potem lepo zalaufej najljubso igrico in igraj dokler ne crkne kartica, potem pac reci da nisi vedel da je ventilator crknil(opp nikakor ne pocni tega, razen ce si mal sadist)... naceloma pojdi tja in povej da ne mores vsak dan pucat venta in da redno sesas okol racunalnika ... tko da zihr ni prah ... pa naj dokazejo da je ...
glede vojagerja ...
hmmm tudi pri meni se rahlo maje ... upam da me ne caka ista usoda ...
so pa pri corsairju toliko, da posljejo nadomestne pokrovcke tko da mogoce se bo dal ej zment ... drgac pa ... sori ... mehanska poskodba ...
glede vojagerja ...
hmmm tudi pri meni se rahlo maje ... upam da me ne caka ista usoda ...
so pa pri corsairju toliko, da posljejo nadomestne pokrovcke tko da mogoce se bo dal ej zment ... drgac pa ... sori ... mehanska poskodba ...
miko 55 ::
ma poišči uvoznika za msi pa mu grafično v glavo vrž.
ne je hec. pošči ga in mu razloži zadevo, priloži račun in garancijski list. garancija velja le z računom. če bo še vedno trd kot kamen, mu zagrozi z inšpekcijo, drugače pa preglej zakon o varstvu potrošnikov. če mu daš pisno pritožbo mora nanjo odgovoriti v 8 dneh.
uvozniki: 5 do 6 firm ene izmed njih: avtera, accord, e-misija...
naj še kdo kam pokliče pa dopiše uvoznike.
ne je hec. pošči ga in mu razloži zadevo, priloži račun in garancijski list. garancija velja le z računom. če bo še vedno trd kot kamen, mu zagrozi z inšpekcijo, drugače pa preglej zakon o varstvu potrošnikov. če mu daš pisno pritožbo mora nanjo odgovoriti v 8 dneh.
uvozniki: 5 do 6 firm ene izmed njih: avtera, accord, e-misija...
naj še kdo kam pokliče pa dopiše uvoznike.
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
2 GOOD 2 B 4GOT10
Zgodovina sprememb…
- spremenil: miko 55 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | zakaj ne kaze slike s PCja na TV?Oddelek: Zvok in slika | 5849 (4928) | jamabama007 |
» | Iščem Joystick priključek/pretvornikOddelek: Pomoč in nasveti | 1785 (1686) | Macx95 |
» | Črte - nepravilnosti čez ekran [Nedelovanje grafične?]Oddelek: Strojna oprema | 1989 (1743) | wooted |
» | Navijanje E6400 (strani: 1 2 )Oddelek: Navijanje | 5998 (4815) | >>><<< |
» | Racunalnik zmrzne malo naprej od bootanjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1160 (965) | Ballau |