Forum » Omrežja in internet » mreža preko električne napeljave
mreža preko električne napeljave
Pjer13 ::
Živjo!
Videl sem da tudi pri nas že prodajajo mrežne vmesnike za povezavo preko hišnega elek. omrežja.
netgear xe104
Zanima me ali ima že kdo kaj izkušenj in kako se obnese.
Z brezžično imam namreč probleme zaradi slabih prnosov skozi stene v hiši.
Videl sem da tudi pri nas že prodajajo mrežne vmesnike za povezavo preko hišnega elek. omrežja.
netgear xe104
Zanima me ali ima že kdo kaj izkušenj in kako se obnese.
Z brezžično imam namreč probleme zaradi slabih prnosov skozi stene v hiši.
miko 55 ::
kaj pa napetostni sunki jih poškodujejo?
je možno da se kdo izven bajte šverca na tvojem signalu al ga varovalke varujejo pred zunanjim vdorom?
je možno da se kdo izven bajte šverca na tvojem signalu al ga varovalke varujejo pred zunanjim vdorom?
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
kronik ::
Glede sunkov ne vem, razne elektricne motnje pa nimajo vpliva.
Se en produkt tokrat 200Mbit.
Glede sosedov pa citat:
Električni števec v tem primeru igra neko obliko požarnega zidu, saj prenos podatkov preko večine električnih števcev ni mogoč.
Se en produkt tokrat 200Mbit.
Glede sosedov pa citat:
Električni števec v tem primeru igra neko obliko požarnega zidu, saj prenos podatkov preko večine električnih števcev ni mogoč.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kronik ()
dannyxp ::
Pa še vtičnici morata biti na isti fazi... to ni kar tako enostavno.... Če imate avtomatske varovalke, potem je vsaka tretja varovalka skupaj...
Primer: če so vtičnice na v eni sobi preko ene varovalke, in vtičnice v drugi sobi preko druge (hkrati sta pa ti dve varovalki oddaljeni za tri mesta (ali 6,9)) bo delovalo, drugače ne.... ker je žal števec pred tem...
Vsaj jaz si tako razlagam....
Primer: če so vtičnice na v eni sobi preko ene varovalke, in vtičnice v drugi sobi preko druge (hkrati sta pa ti dve varovalki oddaljeni za tri mesta (ali 6,9)) bo delovalo, drugače ne.... ker je žal števec pred tem...
Vsaj jaz si tako razlagam....
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali bi mi delal powerline (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 9551 (6353) | next3steps |
» | Katere PowerLine adapterje??? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 18882 (16265) | Furbo |
» | Napetost na vtičnici domaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 12308 (10467) | marjan_h |
» | Elektrika in blisk tvjaOddelek: Pomoč in nasveti | 1579 (1122) | shadeX |
» | Evolucija mrežnega in revolucija brezžičnegaOddelek: Novice / Omrežja / internet | 3526 (2796) | HardwareMaster |