Forum » Omrežja in internet » FM streaming
FM streaming
M@73Y ::
Jutro. Včeraj mi je po dolgem času uspelo iz pc-ja stream-at TV iz tv kartice preko LAN-a na laptop. uporabu sm VLC media player, ker z Star media center mi ne gre, ka mi napiše da je prestara verzija (pa samo ta je najnovejša na netu).
Zdej me pa zanima če kdo ve kako bi jaz streamal FM radio iz tv kartice preko LAN-a na laptop. verjetno se da z stra media center ka ima to možnost samo meni kr napiše da potrebuje eno novo verzijo samo ne za tv kartico ampak za program.
In še kako bi naredu da b lahko recimo na pc-ju gledu slo1, na laptopu pa preko streaming-a popTV, torej dva programa hkrati,.
Hvala za odgovore. matej
Zdej me pa zanima če kdo ve kako bi jaz streamal FM radio iz tv kartice preko LAN-a na laptop. verjetno se da z stra media center ka ima to možnost samo meni kr napiše da potrebuje eno novo verzijo samo ne za tv kartico ampak za program.
In še kako bi naredu da b lahko recimo na pc-ju gledu slo1, na laptopu pa preko streaming-a popTV, torej dva programa hkrati,.
Hvala za odgovore. matej
..jump into psytrance tunnel..
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | TV kartica Gigabyte GT-U7000Oddelek: Strojna oprema | 2458 (974) | BCSman |
» | samsung galaxy s3 preko routerja do prenosnikaOddelek: Mobilne tehnologije | 2222 (1985) | wini |
» | GIGABYTE TV KARTICA U8300Oddelek: Pomoč in nasveti | 4000 (3044) | kmetek |
» | tv tuner-gigabyte GT P8000Oddelek: Kaj kupiti | 5689 (4508) | karneki |
» | Tv kartica avermedia a309Oddelek: Pomoč in nasveti | 1232 (1044) | rob roy |