Forum » Strojna oprema » a je to normalno??
a je to normalno??
BiGBoW ::
no dobil sem gigabyte 7600GS za agp in se mi je začel računalnik ob kakšnih zahtevnejših aplikacijah restartirati (oz najprej je zamrznil). no to sem rešil s tem da sem v biosu povišal agp voltažo za +0.1V. zdaj me pa zanima a ni bla matična narjena da bi podpirala take grafe al so dal raj za usak slučaj nižji da se nebi slabše skurle?
Stratus ::
Prej bi rekel da potrebuješ nov napajalnik, sedanji je po moje prešvohen.
Nije žvaka za seljaka !
A ma kdo žvečilni :)
BiGBoW ::
napajalnik je 550W tako da v temu 100% ni problem. bral sem pa že na internetu da imajo podobne probleme
Stratus ::
Ok povej kakšen sistem imaš, kera plata, proc, disk, ram
Nije žvaka za seljaka !
qpe ::
men ga tud serje tale grafična, pa je sistem na novo naložen, edino napajalnik je 420W...možno da je to vzrok...zašteka pa takoj ko bi morala predvajati kakšen video,DVD...
Codename_47 ::
To ne bi smel biti problem: meni leti navit sistem z 7900GS na 420W brez kakršnihkoli problemov...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Codename_47 ()
amigo_no1 ::
Jebeš tiste Wate v imenu modela napajalnika, poglej raje za spodnjo stran kje so napisane amperaže.
V dosti primerih je 550W samo max. moč, ki je na voljo za npr. 30 sekund (nekaj takega kot RMS pri zvočnikih).
V dosti primerih je 550W samo max. moč, ki je na voljo za npr. 30 sekund (nekaj takega kot RMS pri zvočnikih).
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: amigo_no1 ()
Čmrlj ::
jeje997 sklepam, da ima LC power 550w,ki bi moral bit čist dovolj za njegov sistem, saj meni poganja c2d 3.7ghz,7900gto\gtx 700\1800,2x160gb disk,..........
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 8800gtx 768mb na 420W? (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 3328 (2391) | einstein :P |
» | Recenzija poceni napajalnika kaže vse pomanjkljivosti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Matične plošče | 40196 (35304) | amigo_no1 |
» | Problem napajalecOddelek: Strojna oprema | 1253 (947) | Pyr0Beast |
» | Sistem do 300kOddelek: Kaj kupiti | 1713 (1288) | Jan987 |
» | Q-TEC napajalnikOddelek: Kaj kupiti | 895 (722) | KrazyIvan |