» »

Q-TEC napajalnik

Q-TEC napajalnik

Flamer ::

A je to kaj kvalitetna znamka? Nameravam kupiti 450W model.

boštjan ::

Meni so ta napajač,konkretno 550W ponujali v PC sistemi za 13k.Ker se mi je znamka zdela neznana sem si raje 420W čifteka kupo za 14900.So pa lepi ti q-teci,zlati pa še barvni venti so not.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: boštjan ()

gamer ::

lepi so to je pa tud use... js ga mam... premalo amperov na 12V liniji in je zato ta malo nizka... 5 in 3V linija sta pa stabilni...... raj dej še jurja pa čifteka nabav

Sem ga ze nabavu. Nema veze. 12V je kul, se prevec mu daje (12.05)
5V pa je pri 4.92. Zaenkrat je kul. Mja, saj mi pravzaprav ni bilo toliko do znamke, vazno mi je da ni NONAME, in da ma 6 4-polnih prikljuckov (al kako se jim ze rece). Prejsnji 300W je meu sam 4.:D

in da ma 6 4-polnih prikljuckov (al kako se jim ze rece).

4pin molex priključki sem jim reče in čiftek jih ma 9:P

8-O

hehe, mja se ql, itaq ne mislm kmalu se kaj dodajat, taq da je vse OK!!

jaz ti predvsem želim,da boš stabilni system mel,3 molexi gor al dol.recimo osebno nisem zarad tega čifteka kupo.

Okej, vseen hvala!

kuglvinkl ::

Kolk maš pa 5+ pod loadom?
Your focus determines your reallity

sej sem zgori povedu da je %V 4,42, torej 0.08 pod 5

A?

Kolk zdej, 4.92V (kar je absolutno OK) ali 4.42 (kar je nevarno - če je slednja potipaj ATX konektor na plati, če se kaj greje)

mislim da bo kar pri 4,92V ostalo,saj tako je flamer napiso v enem od zgornjih postov.
@kuglvinkl a te mika.mene je takoj minlo ko mi je reko za ceno 550W,mislim da brez aktivnega PFC,13k. edino če je to kaki čiftek v preobleki.

Zgodovina sprememb…

mene je takoj minlo ko mi je reko za ceno 550W,mislim da brez aktivnega PFC,13k.

Huh >:D . Poglej si Ferrarija med PSUji v obliki PC Power & Cooling (verjetno totalni top trafo za desktop PC), 550W, košta v US. okoli 220-250$. :).

Sicer pa, sem zadovoljen z Enermaxom 365W.

ne kupt qtech 550W napajalnika... ker je 550W peak... in je v bistvu 400 al 450W nism sigurn pa če maš nf7 pozab ker ma švoh 12v linijo... js sm ga meu in ni biu nevem kaj dobr... rajš čifteka nabav... ker je moj 360W čiftek bolši od tistga Q-techa

sej sem reku da +12V linjo še melce preveliko!!

[brez grobih besed,ok]

Zgodovina sprememb…

apk ::

A mi lahko pove kdo, ki ima napajalnik Chieftech HPC-420-302 ali je glasen? Oziroma, kateri napajalnik nad 400W je kvaliteten in tih.

js mam 360W čifteka in je tih...

A mi lahko pove kdo, ki ima napajalnik Chieftech HPC-420-302 ali je glasen?

tih;)

KrazyIvan ::

Sicer je malo offtopic pa vendar me zanima nekaj.Kakor sem gledal z asus probe mi 5v linija močno zaniha pod loadom.Pade iz ~5 tudi na ~4.8.Problem se pojavi, ker takrat začne vent za box amd kulerju delovati mnogo počasneje tudi do 500 obratov in več.Opazil sem, da začne dokaj vroče pihat iz napajalnika in da je napetost na vcore 1.7v. Ali je to napaka pač v prikazovanju ali je možna taka voltaže, ki mi jo kaže tudi v bisou.Je to vse skupaj lahko tudi vzrok tudi , da se proc greje do 60 stopinj pod loadom (2500amd).Napajalnik je macrom 350W in ali bi se stanje kaj zbolšalo z nabavo kvalitetnejšega?
Hvala za kakeršenkoli odgovor

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

nov napajalnik

Oddelek: Kaj kupiti
302250 (1779) Boki_
»

Napajalnik?

Oddelek: Navijanje
201864 (1607) DjTonic
»

Koliko je se varna temperatura za zracno hlajenje?

Oddelek: Navijanje
463030 (2157) schurda
»

PSU za okoli 15k SIT

422072 (1583) MALJUTKA
»

CHIFTEC 420W ali ENERMAX EG365AX

331553 (1080) Jaffa

Več podobnih tem