Forum » Programska oprema » Geforce 7600GT driverji na windows xp professional 32bit service pack 2 edition
Geforce 7600GT driverji na windows xp professional 32bit service pack 2 edition
Sodck ::
Živjo!
Jest pa hočem naložiti driver za mojo grafično iz uradne strani zaženem in mi napiše da ta driver ni združljiv z mojo grafično kartico wtf? Še pov leta nazaj sem lahko naložil isti driver in mi je delal. Prosim pomagajte:)
LP
Jest pa hočem naložiti driver za mojo grafično iz uradne strani zaženem in mi napiše da ta driver ni združljiv z mojo grafično kartico wtf? Še pov leta nazaj sem lahko naložil isti driver in mi je delal. Prosim pomagajte:)
LP
kixs ::
Se enkrat preveri, da si res potegnil pravo verzijo!
Tale iz te povezave ti mora delat:
http://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe
LP
Tale iz te povezave ti mora delat:
http://download.nvidia.com/Windows/93.71/93.71_forceware_winxp2k_english_whql.exe
LP
Hehe ej 93.71 imam pa so zanič rabim julijsko verzijo 84.63 english, ko pa zlovdam z uradne strani mi pa skos zlovda international in mi ne dela. Mi prosim pošlješ 84.63 english verzijo.
AndrewSmith ::
klik
Ko dizinstaliras driverje zazeni komp v safe mode (F8 ob bootu) in pocisti se vse z driver cleaner pro
Ko dizinstaliras driverje zazeni komp v safe mode (F8 ob bootu) in pocisti se vse z driver cleaner pro
1)Venice3200/DfiUltraD/2x512UltraX-BH5/X800Xl/LG DVDRW/Seagate320Gb
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
2)3xTechnics1210MK5/FinalScratch/DJM600/SennheiserHD25/
2xProel15A@250rms/1xB&C 15"@750rms
Hehe mene samo zanima oz zato hočem stare driverje ker mi videjo grše kaže sploh črno barvo, naj mi kdo pove kako to odpraviti.
Hvala
Hvala
bluefish ::
malo bolj opiši, kaj te moti pri prikazu črne barve. Drugače pa se to lahko nastavi v Nvidia Control Panel-u.
Ja tko k je črna barva kr tko rata use bl kockast pa sivo mislm pa tut u igrch kr motna črba barva postane mi lahko kdo pove kako to popravit.
Hvala
Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nVIDIA s tv-jemOddelek: Pomoč in nasveti | 1056 (857) | OOTBOXZY |
» | gonilniki za grafično karticoOddelek: Strojna oprema | 1219 (1139) | kitesurfer |
» | NVIDIA golnilnikiOddelek: Programska oprema | 896 (870) | Dr_M |
» | Nvidia gonilniki!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1043 (852) | Dr_M |
» | Novi WHQL DetonatorjiOddelek: Novice / Grafične kartice | 1606 (1606) | alien-w |