Forum » Omrežja in internet » Google
Kowy ::
Živjo!
Mogoče kdo ve, zakaj mi zmeri odpre neko drugo stran (npr. www.hrena.com, robogold.biz), ko hočem nekaj poiskat na Googl-u? Npr.: odprem google, nekaj napišem pod "iskanje", hočem najdeno stvar odpret, in namesto te mi odpre neko drugo -> tudi kot ene vrste iskalnik.
Pa zadnje čase fuuuuuuuuul spam pošte dobivam.... Kako to prekinit??
Lp, Jani
Mogoče kdo ve, zakaj mi zmeri odpre neko drugo stran (npr. www.hrena.com, robogold.biz), ko hočem nekaj poiskat na Googl-u? Npr.: odprem google, nekaj napišem pod "iskanje", hočem najdeno stvar odpret, in namesto te mi odpre neko drugo -> tudi kot ene vrste iskalnik.
Pa zadnje čase fuuuuuuuuul spam pošte dobivam.... Kako to prekinit??
Lp, Jani
NiMH ::
Si šel z Awerom (ker kol že imaš) cel računalnik skos?? Možno je da imaš kakšnega SpyWera...
No Comment...
NBA => I LOVE this Game
NBA => I LOVE this Game
Kowy ::
Sem inštaliru Spyware Doctor-ja (sem ga imel že enkrat prej namen) in mi je 3 Trojance najdu... adijo pamet... pa v razlagi je ravno to pisal, kar mi je res delal. Ne morš verjet, kok hitr ga fašeš. Dobu sm ga pa verjetn takrat, ko sm neki quick video al ka je že za en codec z neta inštaliru, da lahk en video gledaš prek neta. Sm mislu da je NOD32 zadostna zaščita, pa zdej vidim da ni. Uglaunem to sm poštimu, kaj pa spam pošta... a sem to tut zdej ustavu, ko sm te trojance počistu, al bom zdej to skos dobivu, ko majo moj email naslov?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri firewall? (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Informacijska varnost | 131844 (21331) | Qushaak |
» | Antivirus 2009Oddelek: Programska oprema | 5443 (4118) | SkIDiver |
» | Kako odstraniti trojanca?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4743 (3113) | AlexUS |
» | Računalnik se sam ugaša!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1253 (1092) | HRUSKICA |
» | Domačemu mail serverju se je odtrgalo!!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1763 (1300) | Bakunin |