» »

skype telefon s podaljšanim usb kablom

skype telefon s podaljšanim usb kablom

kulSMS ::

Nameravam si kupiti skype telefon vendar bi ga rad imel v drugi sobi kot je računalnik in zato bi bilo potrebno usb kabel podaljšat za kakšnih 10m. In me zanima če bi to delovalo?
ko sem tako podaljševal USB kabel za WLAN kljucek mi je naceloma delovalo vcasih pa so bili problemi.

Druga varinta pa bi bila da kupim vmesnik USB skype vmesnik za navadni telefon in vmesnik ter telefon povežem z telefonskim kablom. To bi 100% delovalo, vendar pa bi potreboval zraven še telefon in tudi vmesnik je dražji kot pa skype telefon?

Je kdo torej poskušal kaj podaljševat usb kabel pri skype telefonih?
Sam sem gledal ta telefon

carniolan ::

Ce si vzames Olympia Dual Phone ( Trgovina Kotar Trnovo Lju) z bazo in dodatno slusalko ni potem potrebno podaljska kabla USB. Baza na USB druga slusalka pa v 10 m oddaljeni sobi ali pa na terasi ob bazenu - nosi v notranjosti 50 metrov na prostem 300m . Ta telefon je se istocasno za fiksno PSTN analogno linijo - tako da eden lahko govori na analogni liniji drugi pa preko VOIP (lahko si nastimas tudi SIP, ce si dodas se en programcek v racunalnik in sicer SJPhone Dela v redu Tel z zvema slusalkama ti bo ca 120 €

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Telefoni Nokia se vračajo (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Android
9433970 (29622) klinker
»

Kako poceni telefonirati v tujino

Oddelek: Omrežja in internet
71772 (1557) NazgulRR
»

Kaj bi se lahko še spravilo v mobitel

Oddelek: Mobilne tehnologije
412641 (1594) mojsterleo
»

Voip telefon SKYPE BRONDI