Forum » Strojna oprema » Katero samostojno brezžično tipkovnico?
Katero samostojno brezžično tipkovnico?
Sergio ::
Pozdrav!
Crknila mi je tipkovnica. Ker sem levičar, miško že imam. Težava je v tem, da, kolikor sem gledal po spletnih straneh Logitecha in MSja, oni tipkovnice prodajajo v kompletih z miško, ki je pa ne rabim.
S predlogi na plano! Katero brezžično tipkovnico mi priporočate? Edini predpogoj je, da bi jo lahko kupil kot samostojno enoto :).
Hvala
Crknila mi je tipkovnica. Ker sem levičar, miško že imam. Težava je v tem, da, kolikor sem gledal po spletnih straneh Logitecha in MSja, oni tipkovnice prodajajo v kompletih z miško, ki je pa ne rabim.
S predlogi na plano! Katero brezžično tipkovnico mi priporočate? Edini predpogoj je, da bi jo lahko kupil kot samostojno enoto :).
Hvala
Tako grem jaz, tako gre vsak, kdor čuti cilj v daljavi:
če usoda ustavi mu korak,
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Matek ::
Apple Wireless Keyboard morda? Sicer uradno ne podpira windowsov, ampak z malo zabave zadeva bp dela.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.
Nak. Doma imam navadno žično Applovo, in moram priznati, da je GROZNA. Tipke so popolnoma otrdele, dizajn je neergonomičen, pa še ALT tipka je zamenjana z WIN tipko.
Je pa Bluetooth rešitev fina stvar, glede na to da moja mašina ima vgrajen BT receiver.
Je pa Bluetooth rešitev fina stvar, glede na to da moja mašina ima vgrajen BT receiver.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sergio ()
Sba ::
Tale je samostojna z Bluetooth: Logitech® diNovo Edge™. Kako se obnese pa ne vem, sem jo videl le na zaslonu.
Those that claim that they're not showing off are drowning in denial!
miko 55 ::
brez žična tipkovnica je pri nas težko dobavljava. ko to omeniš trgovcu mu kar tema pade na oči. iskal kot debil, a nisem našel
lp
lp
LP
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
2 GOOD 2 B 4GOT10
NAJPREPROSTEJŠA RAZLAGA JE NAJVERJETNEJŠA
Dell
Sicer je še miška zraven, ampak tipkovnica je bluetooth. Tako, le žično, imam v službi. Nanjo se piše super. TBH mi je všeč da imajo tipkovnice več hoda.
Sicer je še miška zraven, ampak tipkovnica je bluetooth. Tako, le žično, imam v službi. Nanjo se piše super. TBH mi je všeč da imajo tipkovnice več hoda.
on se ji zoperstavi.
on se ji zoperstavi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Razbita zaščita brezžičnih Microsoftovih tipkovnicOddelek: Novice / Zasebnost | 3095 (3095) | StajercSSS |
» | Baterije pri brezžičnih miškahOddelek: Strojna oprema | 1750 (1420) | miko 55 |
» | Nova anketa: Koliko ste odšteli za tipkovnico in miško s podlogo? (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ankete | 7725 (6377) | specterss |
» | Katera brezžična tipkovnica?Oddelek: Kaj kupiti | 3021 (2442) | ddeben |
» | tipkovnicaOddelek: Kaj kupiti | 2385 (1931) | C_maniak |