Forum » Pomoč in nasveti » windows se noče zagnati
windows se noče zagnati
bogii ::
Zanima me kaj je narobe z računalnikom saj se windows noče zagnati.računalnik je deloval normalno,ko pa sem zamenjal ventilator na procesorju,se mi računalnik prižge.Vendar se na ekranu ne pokaže slike in ne pride v windows.Poskusil sem procesor na drugem računalniku vendar deluje normalno.Res ne vem kaj je narobe.Če kdo ve naj mi odpise.
StratOS ::
Pri takšnem opisu je mogoče mnogo odgovorov. Točno specificiraj problem, še preden pa malo poglej/preglej po netu !
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
bogii ::
ko prizgem racunalnik se slisi da dela, wendar ne gre v windows.vse je prkloplen,sam na ekranu utripa lucka kukr da nimam prkloplene graficne.ne wem kako nj ti bol tocn povem.vem sam da odkar sm dav vn procesor,racunalnik noce pridt v windows.wse se zalawfa,sam ekran ne,pa windows noce delat.
drgac pa procesor dela,sm probow pr frendu
drgac pa procesor dela,sm probow pr frendu
Nikolai5 ::
Pa se ti ko ga pržgeš sploh pokaže kšna slika. Če se ti ne vzemi iz osnovne baterijo za uro i n prižgi računalnik za minuto. potem ga ugasni in spet ustavi baterijo in zaženi računalnik in tokrat bi mogu delat.
Če kljub temu ne pomaga si me dodej u msn pa ti bom poskusu pomagat: nike.frajtonarca@hotmail.com
Če kljub temu ne pomaga si me dodej u msn pa ti bom poskusu pomagat: nike.frajtonarca@hotmail.com
Trinitron ::
A se ti vsaj BIOS pokaže? Mislm, ne pride mi v windowse mi res nič ne pomen...
A kej zapiska?
A kej zapiska?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik se kar naenkrat ne zažene več, ni slike, lucka na ekranu utripa - pomoc!Oddelek: Pomoč in nasveti | 10200 (7983) | Tac20 |
» | Težave pri na novo sestavljenem računalniku.Oddelek: Pomoč in nasveti | 2012 (1475) | Dominik91 |
» | Acer Aspire 9520-Ob vklopu ni odziva!Oddelek: Pomoč in nasveti | 962 (826) | victorya |
» | Računalnik se noče bootat - Na pomoč!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1499 (1299) | Dead_Eye |
» | Prizgem rac. na ekranu ni slike ??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1027 (955) | micho123 |