» »

slaba povezava zaradi firewalla v routerju?

slaba povezava zaradi firewalla v routerju?

gagy1 ::

Cel teden mam že en problem:
na ADSL linijo se povezujem prek routerja na katerga mam prkloplene tri računalnike.
V routerju sm imel skoz priklopljen firewall (sm si mislu da škodt ne more če je že tam).
Zadn tedn pa se mi je en od treh računalnikov začel čudno povezvat na net- strani ni odpru do konca, ni pokazal slik, al pa se sploh ni mogu povezat na stran.
Po mnogih ukrepih (preverjanje ip, ustvarjanju nove povezave....) sm upazu v SECURITY LOG
od routerja tole:
*SYN Flood to Host** 192.168.2.100, 4671->> 212.72.110.11, 80 (from PPPoE Outbound)
(taki zapisi se še parkrat ponovijo ker sm se probov povezat na različne strani)

Ko sm odklopu firewall v routerju vse dela normaln. Zanima me zakaj je zej kar naenkrat začel ta firewall protestirat, prej je pa dolg časa normaln delov?? (na ostalih dveh računalnikih pa vse dela normaln tudi če je firewall omogočen)

hvala za morebitne odgovore.:)

sidd ::

a laufaš kak p2p, torrent? meni je zarad tega delalo tako, kot si opisal. Drugače pa imam trenutno ravno obratno situacijo. Trenutno deluje stabilno. Poglej, če se slučajno ne pregreva. Pa ene buče še pravijo, da ne smeš met modema pa routerja na isti višini, pa blizu. Kolko pa je to res, pa ve samo tisti, ki ve koliko je nezemljanov :)
no idea for signature
signed
I

amigo_no1 ::

Za kateri model pa gre (da bom vedel česa se izogibati) ?

gagy1 ::

jeje997 če veš odgovor ga povej.:\
drgač je pa router levelOne 1405tx (in ja izogibej se LevelOne)

sidd ::

pa znamki planet se tud izogibat ;). Razn če si tajnica, ki ne uporablja interneta za drugo ko pošto in forume.....
no idea for signature
signed
I

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia N95 in Wlan

Oddelek: Mobilne tehnologije
131357 (1144) Pesimist
»

Tezave z routerjem LevelONE FBR-1405TX