Forum » Kaj kupiti » PC na obroke
PC na obroke
dolzan ::
Kredit je eno, obroki so drugo!
Nekaj časa nazaj je bilo možno nakupovanje s čeki (odloženo plačilo), pa 50% avansa.
Zdej pa ne vem, ker čekov ni več.
Nekaj časa nazaj je bilo možno nakupovanje s čeki (odloženo plačilo), pa 50% avansa.
Zdej pa ne vem, ker čekov ni več.
|GrEgOr| ::
mislim da zdaj večina trgovin omogoča plačevanje z Diners kartico na več obrokov (mislim da 8).
ta kartica je v bistvu tak ko sos bli včasih čekei :)
ta kartica je v bistvu tak ko sos bli včasih čekei :)
g0Run7 ::
dolzan: nadomestilo za čeke je nakup na obroke s trajnikom, kar ima recimo bigbeng lepo urejeno. prideš z bankomat kartico od tekočega in osebnim dokumentom in stvar je rešena. za druge trgovine pa nebiveduTM
SLOWWWeb.net ::
Seveda se še da. Ene takih trgovin so coming, bigbang,...sunrise, mr2;
Povej če še kakšno rabiš
Povej če še kakšno rabiš
BREZPLAČNI marketinški nasveti za podjetja in www strani
cekr ::
Pri nakupu računalnika na obroke pazi, da ne bo zadnji obrok višji, kot bo takrat vreden računalnik.
ahac ::
Aptiva?
Drugač je pa to po moje brezveze, ker plačuješ tolk cajta, da takrat že nov PC rabš, pa še tastarga nisi odplaču...
Drugač je pa to po moje brezveze, ker plačuješ tolk cajta, da takrat že nov PC rabš, pa še tastarga nisi odplaču...
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | DinnersClub - tujinaOddelek: Pomoč in nasveti | 1740 (1459) | Scorpia |
» | Kje kupiti gaming računalnik na obroke? (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 22593 (17244) | gpanta |
» | Nakup racunalnika na obrokeOddelek: Pomoč in nasveti | 5406 (4777) | GiGaBaJt |
» | Kje kupiti robo na več obrokov brez obrestiOddelek: Kaj kupiti | 7672 (6924) | bluefish |
» | Nakup računalniških komponent na obroke?Oddelek: Kaj kupiti | 2228 (1841) | boštjan |