Forum » Pomoč in nasveti » KJE REGISTRIRAT DOMENO?
KJE REGISTRIRAT DOMENO?
Poglavarcek ::
Pri katerem našem registrantu domen se najbolj splača registrirat domeno? Zanima me cenovno in pa glede zanesljivosti!
Kakšne so vaše izkušnje?
Kakšne so vaše izkušnje?
zrebec ::
Domeno mislm da je najboljse registrirat na //domenca.com. Cene so na pageu pa si poglej pa se webhosting majo. Zanesljivost zagotovljena! Preverjeno!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: zrebec ()
Ales ::
Še k nam poglej. Zanesljivost? Iz prve roke ti povem, da ja
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Ales ()
dynamite ::
Najboljsi servis - www.directnic.com
Najceneje - www.powerpipe.com ali pa www.stargateinc.com - pri obeh je cena okoli $8, pri Stargate je $8.00 ce vzames 2 domeni, drugace pa je $8.85 - $8.88. Servis je pri vseh treh super, ceprav mi je najbolj vsec DirectNIC. Imam okoli 60 domen registriranih pri teh treh firmah, zato pravim. :)
Aja... Powerpipe je reseller za Enom Inc., ampak to ni nic slabega, saj tako dobis Enom servis za pol cene, hehe. Zanesljivi pa so vsi trije. Domene imam registrirane ze okoli 3 leta.
Najceneje - www.powerpipe.com ali pa www.stargateinc.com - pri obeh je cena okoli $8, pri Stargate je $8.00 ce vzames 2 domeni, drugace pa je $8.85 - $8.88. Servis je pri vseh treh super, ceprav mi je najbolj vsec DirectNIC. Imam okoli 60 domen registriranih pri teh treh firmah, zato pravim. :)
Aja... Powerpipe je reseller za Enom Inc., ampak to ni nic slabega, saj tako dobis Enom servis za pol cene, hehe. Zanesljivi pa so vsi trije. Domene imam registrirane ze okoli 3 leta.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dynamite ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kateri mail provider za svojo domeno?Oddelek: Pomoč in nasveti | 4100 (3560) | Yohan del Sud |
» | Dvočrkovne .si domene razgrabljene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23502 (19172) | Soprano |
» | Prevzem domeneOddelek: Izdelava spletišč | 4921 (3428) | tec |
» | Nakup gostovanja spletnih straniOddelek: Omrežja in internet | 1798 (1592) | gforce |
» | Registracija internet naslovovOddelek: Omrežja in internet | 1209 (1028) | Tomaz |