Forum » Omrežja in internet » Registracija domen
Registracija domen
Nike_Laker ::
Rad bi registriral domeno, ki mora biti poceni.
Pri www.domene.in imajo recimo .info domene v akciji in me zanima ali ima kdo kakšne izkušnje s tem registrarjem.
Pri www.domene.in imajo recimo .info domene v akciji in me zanima ali ima kdo kakšne izkušnje s tem registrarjem.
danielka84 ::
Jaz mam dobre izkusnje z domene.si, domeno sem prenesel iz siola brez tezav, odzivnost hitra. Majo pa se fajn redirect na url za 500 na leto.
DC- ::
.eu lahko registriraš pod temi pogoji:
Lastnik domene mora biti organizacija s prijavljeno izpostavo, glavno pisarno ali sedežem v EU
Lastnik domene mora biti organizacija ustanovljena v EU
Lastnik domene mora biti državljan države članice EU
Cene se gibljejo okrog 13 EUR
Lastnik domene mora biti organizacija s prijavljeno izpostavo, glavno pisarno ali sedežem v EU
Lastnik domene mora biti organizacija ustanovljena v EU
Lastnik domene mora biti državljan države članice EU
Cene se gibljejo okrog 13 EUR
DC- ::
Simpl.
Klikneš na enega od ponudnikov, se sprehodiš čez registracijo, plačaš in počakaš da ti registrirajo.
Klikneš na enega od ponudnikov, se sprehodiš čez registracijo, plačaš in počakaš da ti registrirajo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Dvočrkovne .si domene razgrabljene (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 23845 (19515) | Soprano |
» | Prevzem domeneOddelek: Izdelava spletišč | 4973 (3480) | tec |
» | Internetna domenaOddelek: Omrežja in internet | 2197 (1870) | fiction |
» | Registracija že registrirane domene .si ?Oddelek: Izdelava spletišč | 2014 (1694) | msmid |
» | Končno .si domene tudi za navadne smrtnike! (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 7130 (5787) | Soprano |