Forum » Pomoč in nasveti » Miška se ustravi
Miška se ustravi
GML ::
Živjo
Imam problem z mojim kompom.
Kadar pc malo bolj obremenim ( recimo z movie makerjem ) se mi ustavi miška in jo ne morem več zbudit. Medtem ko pc normalono deluje in ne zablokira.
Nekajkrat se mi je pojavil tudi moder zaslon IRQ LOW OR EQUAL ( ne vem točno pri kakšni kombinaciji).
Probal sem z menjavo ramov in je stvar enaka.
Zamenjal sem tudi napajalnik. Še vedno isto.
Če harware preverim z kakšnim softwarem je vse vredu brez errorjev ( Sandra, BurnIn)
Plata: Epox 8RDA3+
Procesor: AMD 2500xp+ Barton
Rami: 256MB 400mhz + 512MB 400Mhz
Disk: SATA 250GB
Grafična: ATI Radeon 9200
P.S.: Miške sem probal različne USB in PS2 ampak ni razlike.
Ima kdo kako idejo?
Hvala za pomoč.
Imam problem z mojim kompom.
Kadar pc malo bolj obremenim ( recimo z movie makerjem ) se mi ustavi miška in jo ne morem več zbudit. Medtem ko pc normalono deluje in ne zablokira.
Nekajkrat se mi je pojavil tudi moder zaslon IRQ LOW OR EQUAL ( ne vem točno pri kakšni kombinaciji).
Probal sem z menjavo ramov in je stvar enaka.
Zamenjal sem tudi napajalnik. Še vedno isto.
Če harware preverim z kakšnim softwarem je vse vredu brez errorjev ( Sandra, BurnIn)
Plata: Epox 8RDA3+
Procesor: AMD 2500xp+ Barton
Rami: 256MB 400mhz + 512MB 400Mhz
Disk: SATA 250GB
Grafična: ATI Radeon 9200
P.S.: Miške sem probal različne USB in PS2 ampak ni razlike.
Ima kdo kako idejo?
Hvala za pomoč.
StratOS ::
Miška deluje drugače brezhibno ?
Kakšno vrsto miške imaš ( Wireless, Radio ... )
Če gre za IRQ 12 ( interrupt za miške ipd ) problem pri nastavitvah ( Resoursi ali Power management )
Preglej Device manager/ išči nastavitve miške ter poglej če pride do kakšnih konfliktov.
Kakšno vrsto miške imaš ( Wireless, Radio ... )
Če gre za IRQ 12 ( interrupt za miške ipd ) problem pri nastavitvah ( Resoursi ali Power management )
Preglej Device manager/ išči nastavitve miške ter poglej če pride do kakšnih konfliktov.
"Multitasking - ability to f##k up several things at once."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
"It works better if you plug it in."
"The one who is digging the hole for the other to fall in is allready in it."
GML ::
Miške sem probal 3 različne 2 usb in ena ps/2.
Mislim,da sem odkril napako. Napihnjeni vsi 1000uF in 1500uF kondenzatorji. Jutri grem kupit druge in jih prelotam. Kar bo pa bo :)
Ker ta napaka se pojavi samo kadar je procesor nekaj minut 100% obremenjen. Če je bil neopremenjen potem je blo vse ok.
Mislim,da sem odkril napako. Napihnjeni vsi 1000uF in 1500uF kondenzatorji. Jutri grem kupit druge in jih prelotam. Kar bo pa bo :)
Ker ta napaka se pojavi samo kadar je procesor nekaj minut 100% obremenjen. Če je bil neopremenjen potem je blo vse ok.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Okvarjen napajalnik za Asus ruter - WL-500 PremiumOddelek: Pomoč in nasveti | 5568 (4220) | aljazp |
» | Miš ne dela (ne USB, ne ps2...)Oddelek: Pomoč in nasveti | 2133 (1959) | tj6000 |
» | problemi z miskoOddelek: Strojna oprema | 885 (788) | TechStreme |
» | Napajalnik za iPodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1763 (1522) | slapi |
» | Nasvet glede potencialno skurjene mamaplate (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 8828 (7487) | Pyr0Beast |