Forum » Pomoč in nasveti » Kako vgraditi bluetooth v prenosnik
Kako vgraditi bluetooth v prenosnik
SebaR ::
Imam prenosnik Acer 9502WSMi. Modeli Aspire 9500 imajo gumb za bluetooth. Moj prenosnik ima tudi gumb ampak bluetooth naprave nima vgrajene. Sedaj me pa zanima če se da to vgraditi v prenosnik in kako?
Hvala za odgovore.
LP
Hvala za odgovore.
LP
Povej ti to raje komu brez nog, da bo lahko skakljal po cesti...
:>
:>
b ::
Verjetno bo naceneje, ce si kupis USB bluetooth dongl. Ce pa hoces imeti zadevo vgrajeno, bo najbolje ce kontaktiras proizvajalca. Nasi trgovci ti zelo verjetno ne bojo znali pomagat.
jackorsen88 ::
jaz mam acer aspire 5024WLMi. ta laptop ima spredaj tipko za bluetooth vendar ni vgrajjen v rač(ko stisnem tipko napiše "no device"). bil sem pri prodajalcu, ki mi je ta lap top prodal in je rekel, da se to v ta laptop ne da vgradit, drugače pa pride to nekje 75€. meni se to zdi čudno, da se v ta laptop to nebi dalo vgradit, če je že tipka na sprednji strani. Pa da bi bilo to tak drago??!! Tak da bi proso če kdo kaj več ve o tem?
Hvala
Hvala
Ko je neho Brad Pitt, je začel Pete Sampras!!
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
----> http://vurcer.ath.cx/ <------
m.i.h.a. ::
hmm...sem malo poguglal pa ima na veliko straneh tale notesnik v opisu bluetooth. Na vajinem mestu bi vprašal pri pooblaščenem serviserju kako je s tem, ker teli prodajalci znajo včasih kakšno čudno prpelat. Če pa vam tudi tam potrdijo, da vgradnja ni mogoča, vama pa preostane le še dongl.
Takole zgleda dell-ov bluetooth
...priklopi se na takšen kabel
...in takole montira v laptop
...kako pa stvar zgleda pr vajinem in kam se ga vgradi je pa druga stvar
Takole zgleda dell-ov bluetooth
...priklopi se na takšen kabel
...in takole montira v laptop
...kako pa stvar zgleda pr vajinem in kam se ga vgradi je pa druga stvar
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prenosnik, ssd diskOddelek: Pomoč in nasveti | 5429 (3888) | r3dkv1c4 |
» | Acer prenosniki (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 8578 (3602) | kmetek |
» | Predelava prenosnika Asus eee 701Oddelek: Pomoč in nasveti | 1682 (1332) | matobeli |
» | Acer Aspire 5102Oddelek: Kaj kupiti | 1986 (1556) | nurmaln |
» | DELL INSPIRON 6000 Pentium MOddelek: Kaj kupiti | 1225 (1133) | krho |