Forum » Programiranje » [EXCEL] izpis na neskončni papir (perforiran)
[EXCEL] izpis na neskončni papir (perforiran)
Bojan_ ::
Rad bi izpisoval npr. račune na računalniški neskončni papir. Papir je perforiran na 3 dele (trije računi na eno stran). Problem je v tem, ker mi po izpisu prvega računa , ko se mi podatki za naslednji račun spremenijo, naredi FF (form feed) .
Kako mu nastavim dolžino strani (1/3 na račun), da bi izpisal npr 30 računov ....
PROSIM za pomoč !
Najbrž banalni problem, ampak ... :)
Bojan
Kako mu nastavim dolžino strani (1/3 na račun), da bi izpisal npr 30 računov ....
PROSIM za pomoč !
Najbrž banalni problem, ampak ... :)
Bojan
Bojan_ ::
Stran na kateri bi bil račun, je dolga točno 4" (cole) - papir 12" je razdeljen na 3 dele! Če nastavim v Excelu dolzina strani na Envelope 10, je stran, ki jo kreira ZA ENO VRSTICO PREDOLGA !!!
Ne vem pa, kako bi sam definiral v nastavitvah dolzino strani 4 "
Mogoče kaka ideja ?
Čao
Ne vem pa, kako bi sam definiral v nastavitvah dolzino strani 4 "
Mogoče kaka ideja ?
Čao
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera: drsnikom na spletnih straneh bo odklenkalo (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 22779 (18474) | enadvatri |
» | Spletna Stran (Resolucija)Oddelek: Izdelava spletišč | 1672 (1241) | Gladi |
» | Tiskalnik z papirjem neskončne dolžine? Mi res ostane samo iglični?Oddelek: Kaj kupiti | 3258 (2661) | Popcek |
» | Spletna stran 100% in širina monitorja npr 1920 pxOddelek: Izdelava spletišč | 2339 (1660) | Road Runner |
» | Ikonce pod nicki (strani: 1 2 )Oddelek: Slo-Tech | 6724 (5059) | V-i-p |