Forum » Pomoč in nasveti » odpiranje xml
odpiranje xml
badmf ::
Pozdravljeni!
Zanima me kako odprem xml datoteko? windows jo je hotu odpret z XML editorjem vendar mi javi naslednje: Access is denied. Error processing resource
A mi lahko kdo pomaga? Datoteka je nastala kot stari pogovori v mesengerju.
Hvala za pomoč
Zanima me kako odprem xml datoteko? windows jo je hotu odpret z XML editorjem vendar mi javi naslednje: Access is denied. Error processing resource
A mi lahko kdo pomaga? Datoteka je nastala kot stari pogovori v mesengerju.
Hvala za pomoč
sem poskusil z notepad a je tekst katastrofalno nepregleden (vsi ukazi so napisani, ni presledkov) in bi potreboval cel teden, da se prebijem skozi ta precej obsežen tekst. Hvala vseeno
Še kak drug predlog?
Še kak drug predlog?
bluefish ::
ustrezen program za spletno programiranje (Macromedia Dreamweaver; obstaja pa tudi Notepad, ki je izboljšan, vendar pa ne vem natančnega imena - Notepad+ ali nekaj podobnega).
dëych ::
V notepadu word wrap izklop (prelom vrstice). Pa messenger zapri predn odpiras tist xml al pa ga prekopiraj nekam na drugo lokacijo pa od tam odpri.
Še eno vprašanje. A se po xml fajlu v katerem je zgodovina msn pogovorov da ugotoviti ali so pogovori pristni ali jih je kdo spreminjal? Ali se lahko pisca nekega sporočila identificira še kako drugače kot po nick-u? Ker namreč avtor določenih sporočil zanika, da bi to napisal, pa me zanima, če lahko kako dokažem, da je to pisal nekdo na njegovem računalniku? Verjetno ne, poskusit pa ni greh!:)
Problem ni v tem, da bi bil msn odprt, ker so ti pogovori itak iz enega drugega računalnika in jim imam shranjene v čisto drugi mapi. Nasvet glede notepad-a pa je prišel prav. Tekst je veliko bolj pregleden.
Hvala vsem za pomoč!
Hvala vsem za pomoč!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | HTML šumnikiOddelek: Izdelava spletišč | 1387 (345) | Ales |
» | MS Word & co versus diplomska naloga (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12629 (9752) | marflor |
» | .XML to .PDF ali .docOddelek: Programska oprema | 3419 (3260) | bluefish |
» | Windows paste filename- kako?Oddelek: Operacijski sistemi | 1150 (974) | veteran |
» | MSN ZgodovinaOddelek: Programska oprema | 2043 (1693) | Doman |