Forum » Loža » Western Union
Western Union
Alfonzo ::
A bi se ti dalo razložiti kako to sploh deluje. Če lahko napiše, lahko pa tudi na zasebnega.
delfinus ::
Gres na banko, izpolnis obrazec komu zelis nakazati, navesti moras tocno osebne podatke, priimek ime, naslov, ujemati se mora s podatki v njegovem/njenem potnem listu ali drugem osebnem dokumentu, placas bancno provizijo, dobis ID number s katerim lahko spremljas preko westernunion ali je bil znesek prevzet s strani naslovnika.
Naslovnik mora imeti veljaven osebni dokument s podatki kot si jih navedel ti, denar prevzame in gre domov.
lp, D.
Naslovnik mora imeti veljaven osebni dokument s podatki kot si jih navedel ti, denar prevzame in gre domov.
lp, D.
bastadu ::
Samo v opozorilo: Ne plačuj preko WU neznancem, IMHO je ta način plačila uporaben samo za pošiljanje denarja žlahti/znancem/prijateljem... Raje uporabi bančno nakazilo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bastadu ()
darkolord ::
Če kaj kupuješ iz tujine, pa prodajalec zahteva plačilo prek WU, je to precej dober znak za eno očitno natego
OZZY ::
Ni čisto tako....jaz sem plačal preko ebaya nakup rama iz amerike preko WU in ni bilo problema...res da sem prej pogledal njegove feedbacke, ki so bli od 300+ vsi pozitivni...
Mogoče sem imel srečo ampak vseeno..vse ni tako črno, da diši na nateg. Je pa vedno dobro vprašat o navadnem bančnem nakazilu, ki ima sicer določeno provizijo na njagovi banki za katero moreš vedet in pa čas potreben za dospetje denarja. Preko Wu pa denar dobi lahko še isti dan.
če je tak prodajalec v Eu pa vsekakor ne bi plačal preko WU, če on na tem vztraja.
Mogoče sem imel srečo ampak vseeno..vse ni tako črno, da diši na nateg. Je pa vedno dobro vprašat o navadnem bančnem nakazilu, ki ima sicer določeno provizijo na njagovi banki za katero moreš vedet in pa čas potreben za dospetje denarja. Preko Wu pa denar dobi lahko še isti dan.
če je tak prodajalec v Eu pa vsekakor ne bi plačal preko WU, če on na tem vztraja.
Go with the flow.
darkolord ::
Jaz sem plačal prek WU nekomu (američanu), ki je imel ene 2000 pozitivnih feedbackov. Pa me je nategnil na suho.
delfinus ::
Previden je treba bit v vsakem primero in to tako vedno pa ce je katerikoli vir placila. Js sem si preko Wu placal pocitnice v Maleziji in narocil merilne instrumente iz ZDA pa ni blo problema z nobenim.
Alfonzo ::
On more imet veljaven potni list oz. osebni dokumet. Ali morem imeti tudi jaz, zato vprašam , ker še nisem dal podaljšati potnega lista.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Western Union in Predplačniška karticaOddelek: Loža | 1855 (1712) | stb |
» | western union...?Oddelek: Loža | 11030 (10512) | emo panda |
» | iPhone iz bolheOddelek: Mobilne tehnologije | 3265 (2607) | Magician |
» | "money order" - kaj je to?? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12857 (10523) | Tody |
» | A je to še komu sumljivo... (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10515 (7765) | Jst |