» »

Kateri univerzalni polnilec baterij kupiti?

Kateri univerzalni polnilec baterij kupiti?

vidi ::

Iščem dober univerzalni polnilec baterij (AAA, AA, C, D, 9V), ki ima mikroprocesorsko uravnavano polnjenje/praznenje posameznih baterij (ne po dve skupaj, kot je danes popularno). Pomembno je, da je zadeva zanesljiva (preneha pravočasno polniti - dobro zaznava kapaciteto baterije) in ima različne funkcije, kot so: praznenje, "oživljanje", regeneriranje,...

Sprva sem bil zelo navdušen nad Ansmannom (mislil se, da bi s tem kupil kvaliteto in ciao), potem sem pa slisal stevilne kritike predvsem na račun prenapajanja.

Na internetu sem zasledil sledeče napajalnike, vendar ne najdem nobenih primerjalnih testov:
Conrad charge manager 2010
ELV ALC 2000
ANSMANN 8 professional

Skratka, všeč so mi takšne naprave, ki ponujajo čimveč funkcij in prikazujejo čimveč informacij o sami bateriji. Od omenjenih naprav sem malo gledal tudi cenejše bratce in sestrice (npr. ansmann 5 lcd, ELV ALC 1000- ki naj bi bil le polovični 2000 ampak nekje sem prebral, da naj bi bil slabši, charge manager 2020 in 2005 - ki naj bi tudi bila neustrezna, zaradi ne vem katerega razloga)

Skratka, kakšne so kaj vaše izkušnje in priporočila. Edino kar sem se jaz naučil je to, da je malo denarja tudi malo muzike (sem uničil štiri dobre panasonicove baterije s polnilnikom, ki naj bi bil kao zadosti dober - sam izklopi delovanje in preklopi na vzdrževalni način ko so baterije polne......bla bla bla). Raje dam malo več za zadevo, pa da bo dobro in dolgo delovala.
Prodajam bučke!
Dej kup si liziko!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

katere polnilne baterije in polnilec

Oddelek: Strojna oprema
215318 (3337) darkolord
»

Miška in polnilne baterije

Oddelek: Pomoč in nasveti
253514 (2759) Brane22
»

Kateri polnilnik za splošno rabo?

Oddelek: Elektrotehnika in elektronika
81857 (1584) sinko999
»

Kateri AA polnilec za digitalni fotoaparat naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
112346 (2150) neres

Več podobnih tem