Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč - problemi z grafiko
Prosim za pomoč - problemi z grafiko
DMX ::
Pozdravljeni
A mi lahko prosim pomagate? Inštaliral sem si Counter Strike, vendar ko jo hočem igrat, mi vrže po ca. 5ih sekundah igranja blue screen, kjer piše, da je neka težava z NV4_disp in mi resetne PC. A ima kdo pojma, kak bi lahko uredil tole zadevo, da bi lahko igral tale špil? Sem probal igrat tudi en špil z miniclip.com, pa je zadeva ista.
Imam pa trenutno original driverje od grafiče, seveda pa sem sprobal tudi z najnovejšimi in enimi pred najnovejšimi, pa je zadeva ista. Strojna oprema pa je iz podpisa....
hvala za pomoč in lp
A mi lahko prosim pomagate? Inštaliral sem si Counter Strike, vendar ko jo hočem igrat, mi vrže po ca. 5ih sekundah igranja blue screen, kjer piše, da je neka težava z NV4_disp in mi resetne PC. A ima kdo pojma, kak bi lahko uredil tole zadevo, da bi lahko igral tale špil? Sem probal igrat tudi en špil z miniclip.com, pa je zadeva ista.
Imam pa trenutno original driverje od grafiče, seveda pa sem sprobal tudi z najnovejšimi in enimi pred najnovejšimi, pa je zadeva ista. Strojna oprema pa je iz podpisa....
hvala za pomoč in lp
bluefish ::
preglej RAM (kot je napisano v zgornjem postu). Če pa ne najde napak, pa priporočam, da odstraniš gonilnike za matično in grafično in namestiš ponovno (najprej matična, potem grafična. To govorim zaradi tega, ker je NV4_disp del gonilnikov za nabor na matični plošči.
DMX ::
RAM je OK. Memtest mi laufal 3 ure in v 9ih opravljenih testih ni javil nobene napake...
Bom še probal odstranit vse driverje in jih ponovno naložit.
Bom še probal odstranit vse driverje in jih ponovno naložit.
Vredno ogleda ...
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
|---|---|---|---|
| Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
| » | Problem s driverji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1730 (1605) | bluefish |
| » | Hheeeeeeelp!!! nv4_disp.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1342 (1092) | dondevil |
| » | nv4-disp.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1012 (926) | Klemenn |
| » | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5474 (4809) | BB4l |
| » | Blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 2268 (1998) | Bee82 |