Forum » Pomoč in nasveti » Prosim za pomoč - problemi z grafiko
Prosim za pomoč - problemi z grafiko
DMX ::
Pozdravljeni
A mi lahko prosim pomagate? Inštaliral sem si Counter Strike, vendar ko jo hočem igrat, mi vrže po ca. 5ih sekundah igranja blue screen, kjer piše, da je neka težava z NV4_disp in mi resetne PC. A ima kdo pojma, kak bi lahko uredil tole zadevo, da bi lahko igral tale špil? Sem probal igrat tudi en špil z miniclip.com, pa je zadeva ista.
Imam pa trenutno original driverje od grafiče, seveda pa sem sprobal tudi z najnovejšimi in enimi pred najnovejšimi, pa je zadeva ista. Strojna oprema pa je iz podpisa....
hvala za pomoč in lp
A mi lahko prosim pomagate? Inštaliral sem si Counter Strike, vendar ko jo hočem igrat, mi vrže po ca. 5ih sekundah igranja blue screen, kjer piše, da je neka težava z NV4_disp in mi resetne PC. A ima kdo pojma, kak bi lahko uredil tole zadevo, da bi lahko igral tale špil? Sem probal igrat tudi en špil z miniclip.com, pa je zadeva ista.
Imam pa trenutno original driverje od grafiče, seveda pa sem sprobal tudi z najnovejšimi in enimi pred najnovejšimi, pa je zadeva ista. Strojna oprema pa je iz podpisa....
hvala za pomoč in lp
bluefish ::
preglej RAM (kot je napisano v zgornjem postu). Če pa ne najde napak, pa priporočam, da odstraniš gonilnike za matično in grafično in namestiš ponovno (najprej matična, potem grafična. To govorim zaradi tega, ker je NV4_disp del gonilnikov za nabor na matični plošči.
DMX ::
RAM je OK. Memtest mi laufal 3 ure in v 9ih opravljenih testih ni javil nobene napake...
Bom še probal odstranit vse driverje in jih ponovno naložit.
Bom še probal odstranit vse driverje in jih ponovno naložit.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Problem s driverji?Oddelek: Pomoč in nasveti | 1578 (1453) | bluefish |
» | Hheeeeeeelp!!! nv4_disp.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 1251 (1001) | dondevil |
» | nv4-disp.dllOddelek: Pomoč in nasveti | 904 (818) | Klemenn |
» | Blescreen (sumim network driverje..) (strani: 1 2 )Oddelek: Programska oprema | 5056 (4391) | BB4l |
» | Blue screenOddelek: Pomoč in nasveti | 2161 (1891) | Bee82 |